MacBook M1 Air şarjı bahsedildiği gibi 10-18 saat gitmiyor

• Konuyu başlatan FBChef
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.011

FBChef

Centipat
Daha fazla  
MacBook M1 Air 16 GB modelini kullanıyorum. Yeni aldım ürünü ve sadece Web'de gezinme ve program indirme gibi işler yapıyorum. Şarjım düşük güç moduna almama rağmen toplam 7-8 saatten fazla gitmiyor. Ağır yükte bile 6-7 saat çalıştığı söyleniyordu. Acaba neleri eksik yapıyorum. macOS tarafında yeniyim.

MacBook M1 Air 16 GB modelini kullanıyorum. Yeni aldım ürünü ve sadece Web'de gezinme ve program indirme gibi işler yapıyorum. Şarjım düşük güç moduna almama rağmen toplam 7-8 saatten fazla gitmiyor. Ağır yükte bile 6-7 saat çalıştığı söyleniyordu. Acaba neleri eksik yapıyorum. macOS tarafında yeniyim.
İzlediğiniz video AV1 ise belki AV1 desteği yoktur bilgisayarın. Ağır iş olur desteği olmayan donanımlar için.

Hocam o verilen değerler karışık kullanımda, sürekli kullanımda 18 saat dayanması pek mümkün görünmüyor zaten. Benim Tuf bilgisayarım içinde 6 saat batarya süresi veriliyor ancak oyun oynasam 1 saat, ofis uygulamaları vesayre 3 saat ancak kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı