MacBook M1 ile Monster Abra A7 v12.1 takaslanır mı?

belfort 394

Picopat
Merhaba, elimde 8/256 GB MacBook M1 cihaz var. Bu cihazı Monster Abra A7 v12.1 GTX 1650 i5-10300H 16 GB ile üstüne 3 bin lira alacağım şekilde takaslamak sizce mantıklı mı? Karşı tarafın bilgisayarı 5 yıllıkmış ve bataryası ölü. Benim cihazım da 2 yıllık ve pil sağlığı %94'te. Sizce bu takas mantıklı mı? Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aldıktan sonra termal macunları yeniletin ve batarya alın zaten Macbook M1 bence kullanılmaz.

MacBook isini goruyorsa mantiksiz. Monster'in laptop cop, bayağı da hurda olmus, gerek yok bence. M1 MacBook eski ama daha uzun omurlu, Monster omrunu tamamlamis.
Hocam macbook ile oyun oynayamamak en büyük sıkıntım. Şu an yurtta kalıyorum macbook evde, o derece işime yaramıyor şu an. Bir oyuncu laptopu olsa belki oyun oynarım diye düşünüyorum. Ama saçma bir takas da yapmak istemiyorum açıkçası.

Hocam MacBook ile oyun oynayamamak en büyük sıkıntım. Şu an yurtta kalıyorum MacBook evde, o derece işime yaramıyor şu an. Bir oyuncu laptopu olsa belki oyun oynarım diye düşünüyorum. Ama saçma bir takas da yapmak istemiyorum açıkçası.

Mac icin cikan oyunlari deneyebilirsin, sanal makine ile Windows kurup oyun deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı