MacBook M1 Max alınır mı?

umut. kaan

Hectopat
Daha fazla  
MacBook M1 Max düşünüyorum bütçem sınırsız. Film ders vb işler için kullanacağım başka laptop önerir misiniz? Ya da M1 Max'i önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sınırsızsa eğer M2 beklemekte fayda var gibi duruyor.

M1 Max her türlü overkill bence. M1 Pro ya da düz M1/M2 öneririm. Sizin caseinizde M1 Pro bile overkill kalabilir.

MacBook M1 Max düşünüyorum bütçem sınırsız. Film ders vb işler için kullanacağım başka laptop önerir misiniz? Ya da M1 Max'i önerir misiniz?

16 inch M1 Pro al bence.
Ekran için istiyorsun büyük ihtimalle. M1/M2'nin sana ekranı küçük geliceğinden istemiyorsun büyük ihtimalle, M1 Max'e bütçen yetiyorsa ve seni bir 5-6 yıl götürüceği için alınabilir.

Film ders vb. gibi işler için kullanacaksanız M1 Max MacBook Pro almak gereksiz yere para harcamak olur. Onu alacağınız fiyattan daha az miktara, yeni çıkan M2 MacBook Air'i almanızı şiddetle öneririm. Eğer ekran büyük olsun diyorsan o zaman MBP al tabii ki. Ekranları gerçekten muhteşem. MacBook Pro alacaksanız M1 Pro da size fazlasıyla yetecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…