P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 Cuma 18:08 #1 Arkadaşlar yanımda 2 tane şarj aleti taşımak istemiyorum. Spigen 45W var, onu kullanırsam sorun olur mu?
Arkadaşlar yanımda 2 tane şarj aleti taşımak istemiyorum. Spigen 45W var, onu kullanırsam sorun olur mu?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.004 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek Cuma 18:15 #2 P_irana dedi: Arkadaşlar yanımda 2 tane şarj aleti taşımak istemiyorum. Spigen 45W var, onu kullanırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... MacBook'un voltajına switchliyorsa sıkıntı olmaz.
P_irana dedi: Arkadaşlar yanımda 2 tane şarj aleti taşımak istemiyorum. Spigen 45W var, onu kullanırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... MacBook'un voltajına switchliyorsa sıkıntı olmaz.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 Cuma 19:21 #3 Uwuweweuwuewew Osas dedi: MacBook'un voltajına switchliyorsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl öğrencem.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: MacBook'un voltajına switchliyorsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl öğrencem.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.004 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek Cuma 21:24 #4 P_irana dedi: Onu nasıl öğrencem. Genişletmek için tıkla... Şarja takınca şarj ediyorsa sıkıntı yok. Bunu dememin sebebi bazı şarj aletleri 9V a kadar bazıları 12v a bazılarınında 21 v kadar switchlemesi hedef voltaja ulaşmazsa şarja başlamaz. Son düzenleme: Cuma 22:42
P_irana dedi: Onu nasıl öğrencem. Genişletmek için tıkla... Şarja takınca şarj ediyorsa sıkıntı yok. Bunu dememin sebebi bazı şarj aletleri 9V a kadar bazıları 12v a bazılarınında 21 v kadar switchlemesi hedef voltaja ulaşmazsa şarja başlamaz.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 Dün 03:53 #5 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Şarja takınca şarj ediyorsa sıkıntı yok. Bunu dememin sebebi bazı şarj aletleri 9V a kadar bazıları 12v a bazılarınında 21 v kadar switchlemesi hedef voltaja ulaşmazsa şarja başlamaz. Genişletmek için tıkla... Bir de Apple nasıl bir şey yapıyorsa başka şarj eleti ile şarj edince pil yüzdesi hızlı düşüyormuş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Şarja takınca şarj ediyorsa sıkıntı yok. Bunu dememin sebebi bazı şarj aletleri 9V a kadar bazıları 12v a bazılarınında 21 v kadar switchlemesi hedef voltaja ulaşmazsa şarja başlamaz. Genişletmek için tıkla... Bir de Apple nasıl bir şey yapıyorsa başka şarj eleti ile şarj edince pil yüzdesi hızlı düşüyormuş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.