Çözüldü MacBook M1'e Valorant nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrYuka

Decapat
Yer
Türkiye
MacBook M1 modellerine daha doğrusu macbooka Valorant inmiyor, desteklemiyor .exe dosyası olduğu için. İndirmenin bir yöntemi var mı? M1 cihazlarda Bootcamp olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı? Valorant oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MacBook M1 modellerine daha doğrusu macbooka Valorant inmiyor, desteklemiyor .exe dosyası olduğu için. İndirmenin bir yöntemi var mı? M1 cihazlarda Bootcamp olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı? Valorant oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Oynamanın yolu yok.

Maalesef. macOS üzerinde Valorant oynayamazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada var.

Olum bi kere zaten Valorant sanal makine desteklemez. Anti-cheat özelliğinden dolayı sanal makineye indirirken acı çekersiniz, bir türlü yüklenmez o.

bu videolardaki de scam bi nevi

Bu arada mz. learning adlı bir YT kanalı tüm macler için bir bootcamp tasarlamış. m1 intel farketmeksizin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00