MacBook masaüstü sistemle kullanılabilir mi?

deleteren

Kilopat
Merhaba, MacBook sipariş ettim ve kafama şöyle bir şey takıldı.
Halihazırda masaüstü sisteme sahibim ve Macbook'u ekranı kapalıyken monitörümde kullanmak istiyorum. Fakat klavye ve mouse ikisi de kablolu ve masaüstü bilgisayarıma bağlı. Her seferinde MacBook'u kullanmak istediğimde kabloları çıkarıp MacBook'a mı takmam gerekecek? Ya da Bluetooth klavye ve mouse mu almam gerekli?

Halihazırda masaüstü sisteme sahibim ve Macbook'u ekranı kapalıyken monitörümde kullanmak istiyorum. Fakat klavye ve mouse ikisi de kablolu ve masaüstü bilgisayarıma bağlı. Her seferinde MacBook'u kullanmak istediğimde kabloları çıkarıp MacBook'a mı takmam gerekecek? Ya da Bluetooth klavye ve mouse mu almam gerekli?
Merhaba, ya her seferinde kabloları çıkartıp takacaksınız ya da KVM switch alıp tek kablo ile işi hakledeceksiniz.

Halihazırda masaüstü sisteme sahibim ve MacBook'u ekranı kapalıyken monitörümde kullanmak istiyorum. Fakat klavye ve mouse ikisi de kablolu ve masaüstü bilgisayarıma bağlı. Her seferinde MacBook'u kullanmak istediğimde kabloları çıkarıp MacBook'a mı takmam gerekecek? Ya da Bluetooth klavye ve mouse mu almam gerekli?

Uzak masaüstü bağlantısı ile de çalışabilirsiniz. Aynı ağdaysanız gecikmede düşük olur.

Matmakif in attığı çözüm tek bir tuş ile diğer bilgisayara geçmenizi sağlar. Kablo takıp çıkartmanız gerekmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz şey bu değil değil mi?

Zira bu sadece ekranlar arası geçiş yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı