MacBook almak istiyorum çalışma amacıyla. Hangi model en iyi olur bilemedim. Hem ekonomik olsun diğerlerine göre hem de performans ve çok fazla özellik kaybı olsun istemiyorum. Ayrıca telefonum iPhone değil bu kullanım için herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Hocam cidden alışması çok zor onu söyleyeyim hem Windows kadar da özgür değilsiniz insanlar beni Apple haterı sanacak ama hayır alışan ve iOS cihazı olanlar için macOS bulunmaz nimet fakat sizin gibi iOS cihazı olmayan ve Windows kullanan birine aşırı zor gelir alternatif olarak aşağıdaki modele bakabilirsiniz.
Anladim, simdi Macbook icin fiyat biraz daha sabit ve fazla aslinda. Gonderdigimiz modeli inceledim fiyati da asagi Yukari ayni. Sizce Windows icin daha uygun bir model var midir ya da kesinlikle almalisiniz dediginiz marka olarak..
Anladim, simdi MacBook icin fiyat biraz daha sabit ve fazla aslinda. Gonderdigimiz modeli inceledim fiyati da asagi yukari ayni. Sizce Windows icin daha uygun bir model var midir ya da kesinlikle almalisiniz dediginiz marka olarak.
ASUS bu tarz laptopların babasıdır Zenbook serisi olsun Vivobook serisi olsun bayağı sağlamdır alternatif olarak Lenovo Thinkpad serisine veya her ne kadar oyuncu laptopu da olsa gerçekten portatif ve şarjı iyi giden Lenovo LOQ serisine bakabilirsiniz.
ASUS bu tarz laptopların babasıdır Zenbook serisi olsun Vivobook serisi olsun bayağı sağlamdır alternatif olarak Lenovo Thinkpad serisine veya her ne kadar oyuncu laptopu da olsa gerçekten portatif ve şarjı iyi giden Lenovo LOQ serisine bakabilirsiniz.