Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Kafamda Apple Air filan var ama aldığım zaman satması kolay olur mu? Çünkü 6 ay veya 1 sene kullanıp yenilerim veya Windows almak mı daha mantıklı olur işlevsellik olarak? Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Kafamda Apple Air filan var ama aldığım zaman satması kolay olur mu? Çünkü 6 ay veya 1 sene kullanıp yenilerim veya Windows almak mı daha mantıklı olur işlevsellik olarak? Sizce hangisi daha mantıklı olur?
1 sene içinde satacaksan MacBook daha iyi olur gibi o fiyat bandına. Çok tatlı Windows bilgisayarlar var ancak satarken değer kaybına uğrarsın, MacBook pek oynamaz yerinden.
Eğer Apple ürünlerinin ikinci el değerinin yüksek olmasını ve MacOS'un kullanım kolaylığını önemsiyorsan, MacBook Air alabilirsin. Ancak daha uygun fiyatlı ve geniş yazılım desteği arıyorsan, Windows laptop almak daha mantıklı olur. Ancak Windows laptopların ikinci el değeri genelde daha düşük oluyor.
Max 50k bütçem var şu an ünideyim ne amaçla kullanırım tam bilmiyorum ama ara sıra oyun atarım Windows mantıklı geliyor ama 1 2 sene sonra Gaming türü laptoplar sıkıntı çıkarmaya başlıyor benim duyduğum.
Eğer oyun oynamayacaksan, sadece windowsta çalışan uygulamalarla işin yoksa macbook air mantıklı olacaktır. Bu fiyatta pil, ekran, ağırlık, ses konusunda rakipsiz. Olur da satmak istersen ikinci elde değer kaybı düşük olur
İşte Apple stabilisazyon güzel hız akıcılık filan ama insan bir de istiyor işte Monster alıp istediğin yerde oyun oynamak. Hadi MacBook Pro alabilsem iyi kötü oynarım 1 2 oyun. Ama maksimum bütçe 50k. Sabit bir yerde kalsam mükemmel bir PC sistemi olur ama oda olmuyor.
İşte Apple stabilisazyon güzel hız akıcılık filan ama insan bir de istiyor işte Monster alıp istediğin yerde oyun oynamak. Hadi MacBook Pro alabilsem iyi kötü oynarım 1 2 oyun. Ama maksimum bütçe 50k. Sabit bir yerde kalsam mükemmel bir PC sistemi olur ama oda olmuyor.