Arduino diye bir program kurdum okuldayken. Kurdum, kullanırken falan 2-3 kez fişe takılıp bilgisyaar fişini çektiler ve bataryam olmadığından hemen kapandı. Eve gittim daha rahat olsun diye. Kullandım falan herley iyi gidiyordu. Uzun zamandır 1.8 oynamıyorum dedim ve lunar Client'ten 1.8. 9'u açtım. Bedwars atacaktım, ayarlamaları yaparken bir anda garip bir sesle ekran ekteki gibi oldu. Sonra farklı bir renge geçti ama aynı yine. Bu şekilde 2-3 kez tekrarladı kendini. Hep o ekranda kaldı o sırada yani. Sonra ekran kapandı, ardından ekteki video gibi ışık yanıp söndü. Işık yanınca garip bir ses çıkarıyor, sönünce kapanıyordu.
Sonra fişi çektim, dinlenince açtım. Çalıştı, bir anda bilgisayar kapanıp şifre ekranına attı, açtım tekrar bilgisayarı (şifre girdim yani) ardından Arduino açılırken bilgisayar aynı hatayı verdi (Minecraft'ta ayarlar yaparken karşıma çıkan hatalı ekran, siyah değil) ardından tekrar ekran kapandı, şimdi hiç açılmıyor.
Sizce buna ne olmuş olabilir? Virüs müdür, yoksa bir parça zarar mı görmüştür? Belki fiş çekilip durduğundan bozulmuş olabilir bazı parçaları diye düşünüyorum.
Videoyu atamadım (GIF'e falan dönüştürdüm ama olmadı) ama yzun uğraşlar sonucu bu görseli atabiliyorum. Bu ek 1'dir.
Videoyu atamadım (GIF'e falan dönüştürdüm ama olmadı) ama yzun uğraşlar sonucu bu görseli atabiliyorum. Bu ek 1'dir.
Sonra fişi çektim, dinlenince açtım. Çalıştı, bir anda bilgisayar kapanıp şifre ekranına attı, açtım tekrar bilgisayarı (şifre girdim yani) ardından Arduino açılırken bilgisayar aynı hatayı verdi (Minecraft'ta ayarlar yaparken karşıma çıkan hatalı ekran, siyah değil) ardından tekrar ekran kapandı, şimdi hiç açılmıyor.
Sizce buna ne olmuş olabilir? Virüs müdür, yoksa bir parça zarar mı görmüştür? Belki fiş çekilip durduğundan bozulmuş olabilir bazı parçaları diye düşünüyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: