goktugtv555 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #11 claus dedi: O diski komple APFS olarak sildin mi? Genişletmek için tıkla... Flashımı. claus dedi: O diski komple APFS olarak sildin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer flashtan bahsediyorsanız APFS yapınca Apple günlük diye bir şey oluyor. Son düzenleme: 9 Ağustos 2025
claus dedi: O diski komple APFS olarak sildin mi? Genişletmek için tıkla... Flashımı. claus dedi: O diski komple APFS olarak sildin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer flashtan bahsediyorsanız APFS yapınca Apple günlük diye bir şey oluyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #12 Montery deniyorsun değil mi ve USB içinde OCLP kurdun ? Disk olarak USB değil OS kuracağın diski kast ediyorum.
Montery deniyorsun değil mi ve USB içinde OCLP kurdun ? Disk olarak USB değil OS kuracağın diski kast ediyorum.
goktugtv555 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #13 claus dedi: Montery deniyorsun değil mi ve USB içinde oclp kurdun? Disk olarak USB değil OS kuracağın diski kast ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Sonoma'yı deniyorum USB'nin icine oclp kurdunmu derken oclpnin içinden Build and installi seçeneğinden bahsediyorsunuz değil mi?
claus dedi: Montery deniyorsun değil mi ve USB içinde oclp kurdun? Disk olarak USB değil OS kuracağın diski kast ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Sonoma'yı deniyorum USB'nin icine oclp kurdunmu derken oclpnin içinden Build and installi seçeneğinden bahsediyorsunuz değil mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #14 Size Montery ile deneyin demiştim Buradaki gibi içine yükleyip o şekilde boot ediyorsun deği mi ? MacBook OpenCore legacy patcher error veriyor OpenCore legacy patcher böyle bir hata veriyor. macOS Sonoma denedim olmadı, Sequoia olmadı, Ventura olmadı, Monterey olmadi. www.technopat.net
Size Montery ile deneyin demiştim Buradaki gibi içine yükleyip o şekilde boot ediyorsun deği mi ? MacBook OpenCore legacy patcher error veriyor OpenCore legacy patcher böyle bir hata veriyor. macOS Sonoma denedim olmadı, Sequoia olmadı, Ventura olmadı, Monterey olmadi. www.technopat.net