Şarj sınırını kaçta bırakıyorsunuz ? Ayrıca kullanmaya cidden gerek var mı ?Aldente yazılımıyla prizde kullanıyorum devamlı. İstediğim zaman şarj olmasına izin veriyorum. Bunun sebebi dışarıya çıkmamam ve sürekli kasabasında olmamdan kaynalı, mobilize için iPad kullanıyorum.
Şarj sınırını kaçta bırakıyorsunuz? Ayrıca kullanmaya cidden gerek var mı?
Nasıl yani ? Birde youtube'da dert etmenize gerek bile yok diyordu devir artmaz zaten diyordu.Tak çıkar şarjı olmuyor ve Apple'ın kendi sistemi doğru çalışmıyor.
Uygulamanin Türkçe rehberleri var YouTube da. Oradan bakı.Nasıl yani ? Birde youtube'da dert etmenize gerek bile yok diyordu devir artmaz zaten diyordu.
Merhaba birçok kaynaktan araştırdım 75'e full şarj limiti versem ve sürekli ordan kullanacağımı belirtsem ancak 2 haftada bir 20'e indirip 80'e geri çeksem iyi bir batarya koruması yapmış olur muyum ?Uygulamanin Türkçe rehberleri var YouTube da. Oradan bakı.
Merhaba birçok kaynaktan araştırdım 75'e Full şarj limiti versem ve sürekli oradan kullanacağımı belirtsem ancak 2 haftada bir 20'e indirip 80'e geri çeksem iyi bir batarya koruması yapmış olur muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.