Çözüldü MacBook Pro 13" 2015 aniden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

istrunba

Hectopat
Daha fazla  
Cihazım birkaç ay önce pil konusunda servis gerekiyor şeklinde uyarı vermeye başlamıştı devir sayısını maalesef hatırlamıyorum. Bir süre sonra kullanırken aniden kendini kapatıp tekrar açtı ve bunu tekrarladı. Şu an cihaz şarj aleti takılı değilken asla açılmıyor. Şarj aletini taktığım zaman da açılıp birkaç dakika çalıştıktan sonra kapanıyor. Eğer sorun bataryaysa direkt olarak değiştireceğim fakat sorunun başka bir şeyden kaynaklanıyor olma ihtimali sizce var mıdır? Apple servisi haricinde batarya alabileceğim bir yer önerir misiniz?

Çözüm
Sorun batarya bendede 2015 15" macbook pro var aynı sorunu yaşadım. Hatta ben bataryayı çıkarttım fişe takılı açılmadı cihaz. O şekilde yeni batarya gelene kadar kullanırım dedim olmadı 2 gün çalışamadım. Bir kaç ay önce 1800₺ye sipariş verdim bataryayı geldi kendim değiştirdim ve sorun düzeldi.
Sorun batarya bendede 2015 15" macbook pro var aynı sorunu yaşadım. Hatta ben bataryayı çıkarttım fişe takılı açılmadı cihaz. O şekilde yeni batarya gelene kadar kullanırım dedim olmadı 2 gün çalışamadım. Bir kaç ay önce 1800₺ye sipariş verdim bataryayı geldi kendim değiştirdim ve sorun düzeldi.

Çözüm
Teşekkür ederim bataryayı değiştirdim. Sorun çözüldü. Şu anda ise batarya ömrü olarak bir sorun yok gayet güzel ve yeterli. Şu an başka bir sorun yaşıyorum bunu da farklı bir başlıkta açacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…