Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. markalı ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Ama aynı fiyata M3'lü model de var. Onun da ekranı 14 inc.
M3 Performans olarak tekli çekirdekte daha iyi. Çoklu çekirdekte ise kafa kafaya. 16 inç düşünüyorsanız alınabilir. M1 Pro hâlâ güçlü bir işlemci. 100 nit parlaklık (manuel olarak ayarlamaya kalkarsanız bu dezavantaj ortadan kalkıyor), WIFI 6E ve BT 5.3 dışında da bir dezavantajı yok.
Hocam ben de bugün konu açmıştım tam olarak M1 Macbook Air ile M3 Macbook Pro arasında kalmıştım ancak M1 Pro nun da çok uygun olduğunu gördüm napıcam bilmiyorum cennete geldik sanırım fiyatları uygun. Ancak ben M1 Pro'nun çoklu çekirdekte daha iyi olduğunu gördüm geekbenchten bakıp. Batayası da m3 70 wh m1 pro 100 wh böyle avantajı var ama benim durumum farklı uniye götürceğim için küçük ekran daha avantajlı olur gibi geliyor.
Hocam ben de bugün konu açmıştım tam olarak M1 Macbook Air ile M3 Macbook Pro arasında kalmıştım ancak M1 Pro nun da çok uygun olduğunu gördüm napıcam bilmiyorum cennete geldik sanırım fiyatları uygun.
Aynen, ben uzun süredir araştırıyorum ama aşırı kararsız kaldım. Fiyatları da PT'de çok iyi her iki cihazın da ama yine 12 ay boyunca ayda 5-6 bin ödemesi var o biraz korkutucu. Veya kredi çekip almak mantıklı ama çok kötü faiz koyacaklar.
İşin GPU tarafını da düşünmek lazım. M3'de 10 GPU çekirdeği varken M1 Pro'da 16 çekirdek var. Performans farkı ne kadar olur, fark olur mu, hangisi daha iyi olur bilmem ama grafik tasarım işlerinde GPU performansını da düşünmeniz gerekir. CPU'dan çok GPU farklarına odaklanmanızı öneririm.