MacBook Pro 16" mi Dell XPS 15" mi?

Ucuza bunlardan birini tercih edebilirsin ya da aşağıdaki daha güçlü ve attığın sistemlerle aynı fiyatta olan buna bakabilirsin.

Bütçeyi bu kadar arttırmışken MacBook almak çok daha mantıklı. Özellikle pil performansından dolayı.

İ9 Macbook'dan uzak durun ısınma problemi var ancak uygulama yükleyerek manuel fan kontrolü ile halledebilirsin. Pozitif Teknolojide İ9'lu versiyon 17 Bin TL civarında.

Bir de +2000TL verebilirsen buna da bak derim. Fiyatına göre ve özellikleri gayet iyi.

1) MacBook'da retina ekran var kesinlikle fark ediliyor.
2) Attığım MacBook daha performanslı.
3) Dokunmatik konusuna bir şey diyemem Touchbar var ama çok bir işe yaramıyor açıkçası.
4) Evet daha hafif.
5) Attığım kombinasyonda SSD boyutları aynı. MacBook'ta kullanılan SSD daha hızlı.
Not: macOS kurmaya kalkarsanız GTX ekran kartını kullanamayacaksınız.

İşletim sistemi ve iş bilgisayarı olarak Macbook daha mantıklı olur gibi geliyor. Bir de her ne kadar Apple sevmesem de o parayı verip Macbook almamak da biraz saçma geliyor

İşletim sistemi ve iş bilgisayarı olarak Macbook daha mantıklı olur gibi geliyor. Bir de her ne kadar Apple sevmesem de o parayı verip Macbook almamak da biraz saçma geliyor
Keyfi bilir .
Tabiki senin attığın daha iyi fakat bütçesini aşabilir.

XPS'de kaliteli cihaz. Yakın zamanda ben de tercih yaptım ve memnunum. iPhone veya iPad kullanıyorsanız düşünmeden alın bence. Çok uyumlu çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…