M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar bir laptop var elimde. Sizce performansı nasıldır 4-5 sene götürür mü? Mühendislik için yeterli olur mu? Ekran kartı: AMD Radeon Pro 5300M ve Intel UHD Graphics 630. İşlemci: 8- Core Intel Core i9 (2, 4 GHz) SSD: 512 GB. RAM: 32 GB.
Arkadaşlar bir laptop var elimde. Sizce performansı nasıldır 4-5 sene götürür mü? Mühendislik için yeterli olur mu? Ekran kartı: AMD Radeon Pro 5300M ve Intel UHD Graphics 630. İşlemci: 8- Core Intel Core i9 (2, 4 GHz) SSD: 512 GB. RAM: 32 GB.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 8 Haziran 2023 #2 Güzel, ben de bundan satın almayı düşünüyorum. Ventura yanına Bootcamp ile Windows 10 kurun öneririm.
Güzel, ben de bundan satın almayı düşünüyorum. Ventura yanına Bootcamp ile Windows 10 kurun öneririm.
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Ella Freya dedi: Güzel, ben de bundan satın almayı düşünüyorum. Ventura yanına Bootcamp ile Windows 10 kurun öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan catalina var Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Bootcamp ile Windows 10 kurma rehberi var mı nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Ella Freya dedi: Güzel, ben de bundan satın almayı düşünüyorum. Ventura yanına Bootcamp ile Windows 10 kurun öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan catalina var Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Bootcamp ile Windows 10 kurma rehberi var mı nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 8 Haziran 2023 #4 Meliodas_sama dedi: Şuan catalina var Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Bootcamp ile Windows 10 kurma rehberi var mı nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Meliodas_sama dedi: Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben 2012 Pro i7 13" olan model ile kullanıyorum. Sırf teması için bile değer. Öneririm. Önce Ventura sonra Windows kurun.
Meliodas_sama dedi: Şuan catalina var Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Bootcamp ile Windows 10 kurma rehberi var mı nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Meliodas_sama dedi: Ventura'ya yükseltmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben 2012 Pro i7 13" olan model ile kullanıyorum. Sırf teması için bile değer. Öneririm. Önce Ventura sonra Windows kurun.