W WD40 Ziyaretçi 16 Mayıs 2020 #11 Koishi Komeiji dedi: Kesinlikle alınır. Monster Abra A5 yerine bu bilgisayarı tercih ederim. Paranızı çöp olan Windows'a vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes...
Koishi Komeiji dedi: Kesinlikle alınır. Monster Abra A5 yerine bu bilgisayarı tercih ederim. Paranızı çöp olan Windows'a vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes...
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes... Genişletmek için tıkla... Evet hocam daha gecengun konu açmıştı; Windows'da nefret ediyorum diye.
Silinen üye dedi: Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes... Genişletmek için tıkla... Evet hocam daha gecengun konu açmıştı; Windows'da nefret ediyorum diye.
W WD40 Ziyaretçi 16 Mayıs 2020 #13 Affansen dedi: Evet hocam daha gecengun konu açmıştı; Windows'da nefret ediyorum diye. Genişletmek için tıkla... Koishi Komeiji dedi: Arkadaşlar ben Windows'tan nefret ediyorum. Apple hayranıyım. macOS kuramıyorum elimdeki cihaza. Linux'ta kurulmuyor. Windows'tan nefret ediyorum. Hiçbir şeyi güzel değil. Soracaklarınızı sorabilirsiniz istiyorsanız. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Galiba bu mesajdan bahsediyorsunuz Edit: İmla hatası ve düzeltme
Affansen dedi: Evet hocam daha gecengun konu açmıştı; Windows'da nefret ediyorum diye. Genişletmek için tıkla... Koishi Komeiji dedi: Arkadaşlar ben Windows'tan nefret ediyorum. Apple hayranıyım. macOS kuramıyorum elimdeki cihaza. Linux'ta kurulmuyor. Windows'tan nefret ediyorum. Hiçbir şeyi güzel değil. Soracaklarınızı sorabilirsiniz istiyorsanız. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Galiba bu mesajdan bahsediyorsunuz Edit: İmla hatası ve düzeltme
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Mayıs 2020 #14 Haklısınız hocam.
W WD40 Ziyaretçi 16 Mayıs 2020 #15 Affansen dedi: Hocam ban yiyeceksiniz. Hemen editleyin bence. Ben sadece emoji koymuştum. BAN YEDİM. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler siz de editlerseniz sevinirim
Affansen dedi: Hocam ban yiyeceksiniz. Hemen editleyin bence. Ben sadece emoji koymuştum. BAN YEDİM. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler siz de editlerseniz sevinirim
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Mayıs 2020 #16 Silinen üye dedi: Teşekkürler siz de editlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de siz editleyin. @Koishi Komeiji orda mısın ? @myswagnotusual olmazsa olmaz. Konudan ses seda yok ? Son düzenleme: 16 Mayıs 2020
Silinen üye dedi: Teşekkürler siz de editlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de siz editleyin. @Koishi Komeiji orda mısın ? @myswagnotusual olmazsa olmaz. Konudan ses seda yok ?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #17 Silinen üye dedi: Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam Mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes... Genişletmek için tıkla... 1300TL'ye daha iyi bir bilgisayar bulabilir misin?
Silinen üye dedi: Hocam neye göre alınır diyorsunuz anlamıyorum? Donanımları görmüyor musunuz? Tamam Mac fanboyu olabilirsiniz ancak bu kadarına da pes... Genişletmek için tıkla... 1300TL'ye daha iyi bir bilgisayar bulabilir misin?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Mayıs 2020 #18 Koishi Komeiji dedi: 1300TL'ye daha iyi bir bilgisayar bulabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben mi konu açtım Windows'dan dolayı. O fiyata sistem bulabilir.
Koishi Komeiji dedi: 1300TL'ye daha iyi bir bilgisayar bulabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben mi konu açtım Windows'dan dolayı. O fiyata sistem bulabilir.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #19 Affansen dedi: Ben mi konu açtım Windows'dan dolayı. O fiyata sistem bulabilir. Genişletmek için tıkla... Hackintosh uyumlu bulabilirsin. Ben N455 sisteme Mavericks kurmak için boşuna uğraşmadım.
Affansen dedi: Ben mi konu açtım Windows'dan dolayı. O fiyata sistem bulabilir. Genişletmek için tıkla... Hackintosh uyumlu bulabilirsin. Ben N455 sisteme Mavericks kurmak için boşuna uğraşmadım.
Duman_23 Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #20 İlanın linkini atabilir misin?