Günlük isler için MacBook Pro 2010 almak istiyorum. Ögğenciyim ve dolayisiyla Word PowerPoint gibi programlari kullanacagim. Sizce yuksek SSD'li ve 4 GB RAM'li olan bir modeli almali miyim? Fiyat araligi 1.700-2200 arasinda degisiyor.
Yok, oyle cok yüksek bir beklentim yok. Sadece kasmasin, gundelik islerimi yapabileyim. Onun disinda oyle yuksek RAM'li oyunlar vb gibi bir beklentim yok. Ki zaten Mac oyun bilgisayarı da degil
yok oyle cok gujsek bi beklentim yok sadece kasmasin gundelik islerimi yapabileyim onun disinda oyle yuksek ramli oyunlar vb gibi bir beklentim yok ki zaten mac oyun bilgisauati da degill
Bence daha iyi cihazlar bulabilirsin. Bende early 2011 var ama işlemci i5. Bu devirde Core2Duo'ya o kadar para verilmez. Yerinde olsam Lenovo Thinkpad i5 falan bakardım. 1500 - 2000'e bulabilirsin. Fanboy yorumlarıyla sakın cihaz alma. Pişman olabilirsin.
Bence daha iyi cihazlar bulabilirsin. Bende early 2011 var ama işlemci i5. Bu devirde Core2Duo'ya o kadar para verilmez. Yerinde olsam Lenovo Thinkpad i5 falan bakardım. 1500 - 2000'e bulabilirsin. Fanboy yorumlarıyla sakın cihaz alma. Pişman olabilirsin.
2. Nesil işlemci, 2010 Macbook Pro'daki C2D'den çok daha performanslı. Bataryasını da ayrıca satın alsın bir zahmet. Cihaz + Yeni batarya 2000'i geçmez.
2. nesil işlemci, 2010 MacBook Pro'daki C2D'den çok daha performanslı. Bataryasını da ayrıca satın alsın bir zahmet. Cihaz + yeni batarya 2000'i geçmez.