Çözüldü MacBook Pro 2010 Flash'dan ön yükleme yapamamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selim Cengiz

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Daha önce High Sierra'dan El Capitan'a indirmiştim aynı DMG dosyasını, aynı transmac ile yazdırıyorum ama ön yükleme açıldığında sadece HDD'yi görüyor. Sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows da hazırladığımdan olmuş. İnternetten High Sierra kurup oradan da yosemite diski oluşturup kurdum

Windows da hazırladığımdan olmuş. İnternetten High Sierra kurup oradan da Yosemite diski oluşturup kurdum.

Ustam aynı sorunu yaşıyorum USB'yi Windows bir bilgisayar da oluşturduğunuz için mi görmüyormuş. Bende Windows bir bilgisayarda transmac ile oluşturuyorum USB diskini ama asla görmüyor. macOS başka bir bilgisayarım yok ne yapmam lazım.

Hocam konun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş. Benim o zaman çözümlediğim macbook uzun süre enerjisi kaldığı için saat ayarları bozulmuş ve yerel saatle eşleşemediği için bu sorunu yaşamıştım. Bir kaç kod ile değiştirmiştim ama şuan nasıl olduğunu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…