C Cenkulug Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 98 21 Temmuz 2021 #1 MacBook Pro 2010 model sahibiyim sıfırlamak istedim ve sıfırlayamıyorum. yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 20210721_210636.jpg 153,4 KB · Görüntüleme: 55
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Temmuz 2021 #2 İlgili olarak ; Macbook format atma işlemi nasıl yapılır?
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Cenkulug Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 98 21 Temmuz 2021 #4 Ben de format atmasını biliyorum fotoğrafta görünen ekranda kalıyor saatlerce.. Murat159 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kankam format atmayı biliyorum hata veriyor. Konuyu okumadan yorum yapmayın mümkünse.
Ben de format atmasını biliyorum fotoğrafta görünen ekranda kalıyor saatlerce.. Murat159 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kankam format atmayı biliyorum hata veriyor. Konuyu okumadan yorum yapmayın mümkünse.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Temmuz 2021 #5 Cenkulug dedi: Ben de format atmasını biliyorum fotoğrafta görünen ekranda kalıyor saatlerce.. Genişletmek için tıkla... 1-3 saat beklemeniz normaldir efendim.
Cenkulug dedi: Ben de format atmasını biliyorum fotoğrafta görünen ekranda kalıyor saatlerce.. Genişletmek için tıkla... 1-3 saat beklemeniz normaldir efendim.
C Cenkulug Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 98 21 Temmuz 2021 #6 electurzz dedi: 1-3 saat beklemeniz normaldir efendim. Genişletmek için tıkla... Yarın için apple ye randevu aldım bir yandan umarım o ekranda takılı kalmam...
electurzz dedi: 1-3 saat beklemeniz normaldir efendim. Genişletmek için tıkla... Yarın için apple ye randevu aldım bir yandan umarım o ekranda takılı kalmam...