MacBook Pro 2011 High Sierra'dan Ventura kurmak istiyorum. Fakat OpenCore Legacy Patcher kurarken ekte bulunan hatayla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim?
İstersen kendi MacBook'um üzerinden sana bir EFI dosyası hazırlayabilirim. Herhangi bir Hackintosh RAW'ını indirip USB'ye yazdırman yeterli olacak. Sana verdiğim EFI'yi bu USB içerisine atarsan direk kurulum ekranına geçersin.
İstersen kendi MacBook'um üzerinden sana bir EFI dosyası hazırlayabilirim. Herhangi bir Hackintosh RAW'ını indirip USB'ye yazdırman yeterli olacak. Sana verdiğim EFI'yi bu USB içerisine atarsan direk kurulum ekranına geçersin.
Çok özür dilerim dostum birkaç gündür MacBook Pro'mun UMA'sı bozulduğu için o işlerle uğraşıyorum UMA'yı hallettiğim gibi geri dönüş yapacağım EFI de içerisinde kaldı çünkü.