Macbook PRO 2015 Early cihaza sahibim. Technopat'ın blogunda paylaşılan makale üzerine bootcamp yardımcısı ile Windows 10 kurulumu gerçekleştirmeye çalıştım lakin başarılı olamadım. Adım adım kurulum aşamalarını şu şekilde tamamlamaya çalıştım.
Windows için ayrılacak alanı belirledim (70 GB)
Windows resmi sitesinden Nisan ayına ve Kasım ayına ait ISO dosyalarını indirip Masaüstüne gönderdim ve ISO dosyası seçerken Masaüstünden belirleyerek ilerledim
Windows kurulum yardımcısı indirme ekranına geçiş yapıp kurulum bittikten hemen sonra disk bölüntüleme alanında aşağıda ki hatayı vermektedir.
4. Hata görüntüsü:
5. Bu hata üzerine cihazı komple silip tekrardan kurulum gerçekleştirdim ve yine başarız oldum.
Bu hatanın çözümünü nasıl gerçekleştirebiliriz? Yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla.
İlk olarak şunu sorayım, sonrasında farklı adımlar atacağız. En güncel macOS sürümünün kullandığından emin misin, kontrol etsen iyi olur ve tam olarak hangi sürümü kullanıyorsun ?
İlk olarak şunu sorayım, sonrasında farklı adımlar atacağız. En güncel macOS sürümünün kullandığından emin misin, kontrol etsen iyi olur ve tam olarak hangi sürümü kullanıyorsun ?
Şu şekilde dene sistemi singe user mod ile açıp aşağıdaki komutu girin ve adımları en baştan tek tek deneyin. İlgili kodu yazdıktan sonra bir süre beklemeniz gerekebilir.
fsck -yf
Şu şekilde dene sistemi singe user mod ile açıp aşağıdaki komutu girin ve adımları en baştan tek tek deneyin. İlgili kodu yazdıktan sonra bir süre beklemeniz gerekebilir.
fsck -yf