MacBook Pro 2015 ne kadar eder?

kayratoki

Hectopat
Daha fazla  
Elimde sıfır ayarında 2015 model 1TB HDD'li bir MacBook Pro var. Satmak istiyorum ana fiyat konusunda emin değilim. 15 20 k olur mu? Ben 16k ya almıştım.

Hocam bende MBP17 touchbar var ben bile 15 bine satamıyorum. İsterseniz sarı sitede piyasasına göre kendinize göre iyi gelen bir fiyatı yazınız. Kesinlikle yazanlar olur.
Piyasasına baktım şimdi sizin için 17-20 arası bir fiyat yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok ölücüler var.

Hocam bende MBP17 touchbar var ben bile 15 bine satamıyorum. İsterseniz sarı sitede piyasasına göre kendinize göre iyi gelen bir fiyatı yazınız. Kesinlikle yazanlar olur.
Piyasasına baktım şimdi sizin için 17-20 arası bir fiyat yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok ölücüler var.
Teşekkür ederim hocam

Biraz 2. el araştırması yaptım sizin dediğiniz fiyatları yazan 6 7 ilan vara ama satılacağını sanmıyorum. 13-16 bin arası fiyatlara gidebilir diye düşünüyorum.
Sağolun , deniceğim ,takasda yapmaya çalışacağım

Hocam bugün farke4tim sol hoparlör cızırtılı, sizce fiyata nasıl etkisi olur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı