Teşekkür ederim hocamHocam bende MBP17 touchbar var ben bile 15 bine satamıyorum. İsterseniz sarı sitede piyasasına göre kendinize göre iyi gelen bir fiyatı yazınız. Kesinlikle yazanlar olur.
Piyasasına baktım şimdi sizin için 17-20 arası bir fiyat yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok ölücüler var.
Sağolun , deniceğim ,takasda yapmaya çalışacağımBiraz 2. el araştırması yaptım sizin dediğiniz fiyatları yazan 6 7 ilan vara ama satılacağını sanmıyorum. 13-16 bin arası fiyatlara gidebilir diye düşünüyorum.
Hocam bugün farke4tim sol hoparlör cızırtılı, sizce fiyata nasıl etkisi olurHocam bende MBP17 touchbar var ben bile 15 bine satamıyorum. İsterseniz sarı sitede piyasasına göre kendinize göre iyi gelen bir fiyatı yazınız. Kesinlikle yazanlar olur.
Piyasasına baktım şimdi sizin için 17-20 arası bir fiyat yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Dikkat edin çok ölücüler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.