MacBook Pro 2017 alınır mı?

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, MacBook Pro almak istiyorum. 2017 - 2018 - 2019 modellerine param yetiyor. Sarı sitede 17.500 TL civarlarında satılıyor. Devir sayıları ortalama 200 olan 5-6 ilan favoriledim. Bu dönemde almak hala mantıklı mı?

MacBook'a ne kadar hazırsın öncelikle bunu sorgula. Bundan sonraki tüm cihazlarını apple ekosistemine göre düzmen gerekecek. Buna göre daha fazla paralar ödemen gerekecek. MacBook'a geçiş yapan birisinin ilk soracağı şey kendine gerçekten ihtiyacım var mı sorusu olmalı. Maalesef Türkiye'de Elma amblemine karşı özel bir ilgi var. Kısıtlı bütçe ile bu amblemin altına girmek ne kadar mantıklı?

2019 model güzel diye düşünüyorum alabilirsin.

Merhaba, kısıtlı bütçeden kastım sadece laptop için ayırdığım bütçe olarak yazdım aslında. Çünkü elimdeki windows pc'yi satıp üstüne para eklemeden mac'e geçmek istiyorum.

İhtiyaç konusunda da yazılımcı ve trader'ım bu yüzden aşırı işlemci veya gpu harcayan uygulamalar kullanmıyorum. Windows pc'deki 2-3 saatte biten pilden bezmiş durumdayım. Hem görünüş hem de uzun pil süresinden dolayı mac'e geçmek istiyorum. Bilmiyorum hata mı yapıyorum. Bu bilgiler doğrultusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

Merhaba, MacBook Pro almak istiyorum. 2017 - 2018 - 2019 modellerine param yetiyor. Sarı sitede 17.500 TL civarlarında satılıyor. Devir sayıları ortalama 200 olan 5-6 ilan favoriledim. Bu dönemde almak hala mantıklı mı?
6 yıl öncesinin cihazıbı 17K'ya almak aşırı saçma. Birisi onu 6 yıl boyunca kullandı. Değmez. Bütçeyi 20K'ya çıkarıp 3050Ti bir laptop alabilirsin.

6 yıl öncesinin cihazıbı 17K'ya almak aşırı saçma. Birisi onu 6 yıl boyunca kullandı. Değmez. Bütçeyi 20K'ya çıkarıp 3050Ti bir laptop alabilirsin.
Masaüstü bilgisayarım var bu yüzden laptopu sadece ofis / iş laptopu olarak kullanıyorum. Taşıma, büyüklük vs. önemli. Bu yüzden ekran kartlı bir laptop almayı düşünmüyorum.

Masaüstü bilgisayarım var bu yüzden laptopu sadece ofis / iş laptopu olarak kullanıyorum. Taşıma, büyüklük vs. önemli. Bu yüzden ekran kartlı bir laptop almayı düşünmüyorum.
Değmez. İnce ve iyi bir batarya istiyorsan böyle bir model almalısın:

Bu bütçeye ekran kartsız bir cihaz almak saçmalık. 2017'den kalma cihazın bataryası leş gibidir. Eski nesil işlemci de var içinde. M1 falan olsa anlarım. 3050Ti sağlam cihazlar var bu bütçeye yoksa bu kadar ne para veriyorsun ofiste kullanılacak cihaza?
Şuna 4GB RAM ekle 1080p IPS panel harika ekranlı cihaz. Ne para veriyorsun o kadar?

Şu an zaten Monster Huma H5 V3.1.1 sahibiyim. Özellikleri attığınız laptoptan bir tık daha düşük. Elimdekini satıp ekstra 6-7bin tl masrafa girmeye gerek olduğunu zannetmiyorum matebook için.

10. nesil i5 işlemcili 2020 MacBook Pro alınır mı peki ? Mac istiyorum çünkü.

Ben daha M serisi işlemcisi olan modeller dışında MacBook almazdım. Bütçem yetmiyorsa Windows'a yönelirdim. Sizin bütçeniz ile 2017 model Pro alacağıma M1 model Air alırdım. 2. el 17-18K'ya bulunuyor internette.

hocam 15800 e ikinci el MacBook Air m1 aldım 350 devirde. Bende yazılım ile ilgileniyorum i7 11. nesil ve ekran kartlı bir laptop kullanıyordum bundan önce bunu alınca dedim ki MacBook çok ayrı bir seviye, windows laptoplar ile asla kıyaslanamaz.17500 tl 2017 model bir cihaz için çok fazla. Devire çok takma yeni model olanı al benimki 350 devirde ama hala pili çok uzun gidiyor. Apple de herzaman yeni olan iyidir. 2017 de i5 veya i7 7. nesil var o paraya alınmaz. M1 al dehşet bir makina.

m1 den düşük alma hocam bak. i5 10. nesil düşük bir işlemci artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…