MacBook Pro 2017'de LoL oynamak için Bootcamp vs macOS

arslanefe0605

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gazeteci
MacBook 2017 cihazıma LoL indirmek istiyorum. Rekabetçi modda değil arkadaşlarla 1-2 el eğlencesine oynamak için. Sorum şudur. Bootcamp ile Windows kurup mu oynamak daha yüksek FPS verir yoksa macOS işletim sisteminde mi? Lossless Scaling kullansam az da olsa FPS konusunda işe yarar mı?

Mac'ler oyun için tasarlanmadı. Windows yükleseniz bile oyun oynamanız zor olacaktır.

Mac'ler oyun için tasarlanmadı. Windows yükleseniz bile oyun oynamanız zor olacaktır.
2015 Air 8GB’lik modelde 60 altına düşmüyordum hiç. Yıl 2021-22 arasındaydı BootCamp yapmıştım o zaman. Sıkıntı şurada şimdi BootCamp yaptığım zaman WiFi gelmiyor.

Merak eden arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum macOS tarafına kurdum oyunu burada 80-150 arası FPS veriyor 1V1 denedim. Takım savaşında büyük ihtimalle droplanmalar olacaktır. Koridorda 1V1 durumda 100 FPS'lerde kill atılıdığında 90 FPS'lere düşüyor. Windows'a yakın zamanda kuracağım. O zamanda bu konuya yazacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…