BRKEND Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #11 Astiva dedi: Kaç yıllık Intel işlemcili Laptop'lar günlük işlemler için kullanılabiliyor. Geleceğe yatırım yapmak isterseniz elbette tavsiyem biraz taviz verip M1 almanız olur. Genişletmek için tıkla... 13 inç vesairede çok küçük geliyor, ders çalışsam ekranı 2ye bölsem sıkış tıkış olacak her şey.
Astiva dedi: Kaç yıllık Intel işlemcili Laptop'lar günlük işlemler için kullanılabiliyor. Geleceğe yatırım yapmak isterseniz elbette tavsiyem biraz taviz verip M1 almanız olur. Genişletmek için tıkla... 13 inç vesairede çok küçük geliyor, ders çalışsam ekranı 2ye bölsem sıkış tıkış olacak her şey.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.275 Makaleler 18 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #12 BRKEND dedi: 13 inç vesairede çok küçük geliyor, ders çalışsam ekranı 2ye bölsem sıkış tıkış olacak her şey. Genişletmek için tıkla... 13 ekranda harici monitör çalışmak imkansız elde var oradan biliyorum. Harici monitör ile kullanırsanız problem kalmaz ama.
BRKEND dedi: 13 inç vesairede çok küçük geliyor, ders çalışsam ekranı 2ye bölsem sıkış tıkış olacak her şey. Genişletmek için tıkla... 13 ekranda harici monitör çalışmak imkansız elde var oradan biliyorum. Harici monitör ile kullanırsanız problem kalmaz ama.
BRKEND Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #13 Girdap dedi: 13 ekranda harici monitör çalışmak imkansız elde var oradan biliyorum. Harici monitör ile kullanırsanız problem kalmaz ama. Genişletmek için tıkla... 15 ile 16 arasında fark olmaz sanırım o kadar. M1 8 GB RAM Özelliğindeki Macbook Nasıl sizce? Son düzenleme: 20 Nisan 2023
Girdap dedi: 13 ekranda harici monitör çalışmak imkansız elde var oradan biliyorum. Harici monitör ile kullanırsanız problem kalmaz ama. Genişletmek için tıkla... 15 ile 16 arasında fark olmaz sanırım o kadar. M1 8 GB RAM Özelliğindeki Macbook Nasıl sizce?