MacBook Pro 2020 nereden alınır?

Niye buna takılıyorsunuz? Rahatsız iseniz almazsınız olur biter. Bu markanin ürünlerini tercih eden insanları neden zan altında bırakıp rahatsız etmeye çalışıyorsunuz?

Kim zan altında ki ?
Arkadaşın vergilerden haberi yok herhalde. Bütün o fiyatların Apple'in kendi şişirmesi olduğunu sanıyor. 400$ ve Amerika'da çatur çutur satın alınabilen SE 2'nin de Türkiye'ye dış güçlerin Türkiye'yi zorlamak için 5200₺'ye sattığını düşünüyordur bu arkadaş. Neyse, belli ki hiçbir zaman Mac OS gibi özel bir işletim sistemine ihtiyaç duyacak grafik tasarımcı, yazılım geliştiricisi, içerik geliştiricisi gibi daha birçok alan üzerinde yükselecek bir insan olamayacak. Üzücü.
Tam aksine ben devletin ve ya vatandaşlarımızın aç gözlülüklerinden dolayı insanlarımızı kandırdığını düşünürüm ama gel gelelim Apple'da fahiş fiyatlar koymuyor değil.

Kim zan altında ki ?
Sömürecek dediğin insanlar arasına bende giriyorum. Ben gözüm kapali apple marka bilgisayarları aliyorum. Ben bu bilgisayardan kazandiğım para seyesinde yasiyorum. Bir miktar pahali olacak tabi. Sana özel yazılım, performans ve kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca bu seviyede muadili bilgisayarlarin fiyatida 2-3bin değil. :)

Sizi rahatsiz ediyorsa ilgilenmeyin. Konu sahibi arkadas macbook alinir mi demiyor. Nereden alırım diyor. Niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum.

Sömürecek dediğin insanlar arasına bende giriyorum. Ben gözüm kapali Apple marka bilgisayarları aliyorum. Ben bu bilgisayardan kazandiğım para seyesinde yasiyorum. Bir miktar pahali olacak tabii. Sana özel yazılım, performans ve kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca bu seviyede muadili bilgisayarlarin fiyatida 2-3BIN değil. :)

Sizi rahatsiz ediyorsa ilgilenmeyin. Konu sahibi arkadas MacBook alınır mı demiyor. Nereden alırım diyor. Niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum.

Yahu madem bilgisayardan anlıyon Hackintosh'a vereceğin para ile daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Daha çok verim alırsın böylece.
Kankam ya da dostum kendi söylediklerinizle çelişiyorsunuz.

Yahu madem bilgisayardan anlıyon Hackintosh'a vereceğin para ile daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Daha çok verim alırsın böylece.

Bende zaten toplanmış sistem var. Evde 2 tane macbook air var. Hackintosh ile macos ayni deneyimi vermiyor. Ben 8-12 saat arasi sarji giden 1.3kg agirliginda bir bilgisayar kullanmayi seviyorum. Yani siz sistem toplayacaksaniz toplayin; biz toplamak istemiyoruz. :) Neden kararlarımızı hala sorguluyorsun. Sizde dünyada bu kadar macbook kullanan herkes keriz mi?

Hackintosh'ta donanımların tamamını en verimli şekilde kullanmak imkansıza yakın bir şey. Mesela senin dediğin gibi başka bir laptop alsın aynı özelliklerde. Onda da Nvidia ekran kartı olsun. Adam Hackintosh yaptığı zaman Optimus teknolojisi yüzünden en önemli parçalarından birisini kullanamayacak. Veya Wifi özelliği olmayacak. Hatta ayrı bir klavye almak zorunda bile olabilir. Lütfen konuyu kirletecek mesajlar yazmayın. Apple, Amazon, Hepsiburada ve Troy'a bakabilirsiniz. Troy, Apple'ın premium satıcısı diye geçiyor. Ama fiyatları normal geldi

ASUS Dual Radeon RX580 OC 8 GB bu 4 GB'lik versiyondan 100 TL daha pahalı sadece.
Konu dışına bu kadarda çıkılmaz herhalde :) Seni neden ilgilendiriyor? Isterse daha ucuz olsun. Konumuz bu değil. Insanların memnun oldugu konularda fikrini değistirmek bize düşen bir konu değil. Senden istedigi bir cevap var. Bu konuda cevap vermiyorsan neden buraya farklı fikirlerini yazıyorsun? Lütfen daha da uzatmayin.

Konu dışına bu kadarda çıkılmaz herhalde :) Seni neden ilgilendiriyor? Isterse daha ucuz olsun. Konumuz bu değil. Insanların memnun oldugu konularda fikrini değistirmek bize düşen bir konu değil. Senden istedigi bir cevap var. Bu konuda cevap vermiyorsan neden buraya farklı fikirlerini yazıyorsun? Lütfen daha da uzatmayin.
Verdim aslında ama anlamadın neyse kendinize çok güzel bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı