MacBook Pro 8 GB RAM vs 16 GB RAM

Oflulaz

Hectopat
Bilgisayar mühendisliği dersleri ve ödevleri için alacağım. VM kullanmayı düşünmüyorum ama kullanırsam 8 sıkıntı çıkarır mı? Arada 1500TL fark var. Konuyu tekrardan açtığım için üzgünüm fakat RAM'le ilgili fikirden çok Mac alma olayı döndü. Konuyla ilgili görüşlerinizi iletirseniz memnun olurum.

Aynı konunun Air için olanını açtım az önce. Windows bilgisayarlarda 8 GB modelin yetmeyeceği konusunda çoğu kişi hemfikir ancak kimse MacBook hakkında kesin konuşamıyor.

Neden MacBook? Neden Laptop?
Adam dedi ya üniversite öğrencisiyim diye. Derslere kasa mı götürsün?
İnternetten baktım 8GB laptop ramleri 250-400TL arası bence 1500TL vermektense alıp kendin upgrade yap.

Aynı konunun Air için olanını açtım az önce. Windows bilgisayarlarda 8 GB modelin yetmeyeceği konusunda çoğu kişi hemfikir ancak kimse MacBook hakkında kesin konuşamıyor.

8 GB RAM ile Windows'ta rahatlıkla PC mühendisliği bitirdim yani bitircem. Aynı anda 4 tane sanal bilgisayarlı projelerde falan sıkıntı çıkardı tek oda ekstrem zaten.

Aynen , bu arada ay sonuna kadar devam ediyo teknik olarak indirim ama stok konusunda sıkıntı olabilir.

Neden laptop diye soru mu olur?

Yeni Mac'lar açılmıyor
Edit: Yanlış olabilir bu bilgi.
BGA makinesi olan her servis ve ya tamirci açıyor. Tabi vidalı değilse bu durum geçerli.

8 GB RAM ile Windows'ta rahatlıkla PC mühendisliği bitirdim yani bitircem. Aynı anda 4 tane sanal bilgisayarlı projelerde falan sıkıntı çıkardı tek oda ekstrem zaten.
En fazla 1 tane kurarım hatta onuda evdeki masa üstüyle halledebilirim gibi. Yani size göre elzem değil. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…