MacBook Pro A1278 alınır mı?

Makaleler
2
Öncelikle merhaba.

Masaüstündeki sorunlardan ve bakımının uğraştırıcı olmasından dolayı oyuncu odaklı topladığım sistemi satıp Mac'e geçeceğim. Sadece günlük kullanım ve müzik üretimi için almayı planlıyorum. i7 2.6 GHz ve 16 GB RAM'li versiyonu. Uygun fiyata alınır mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki memnun musunuz hocam? Müzik üretiminde sıkıntı çıkarır mı?

Satıcı bana sonradan cevap verdiği için almadım ne yazık ki... 1500'e i3 5005U'lu başka bir laptop almıştım. Sizin istediğiniz program satın alacağınız MacOS'un hangi sürümüne kadar destek veriyor? Aldığınız zaman kuramazsanız iade sorun olmasın sonra.

Açıkçası daha önce hiç macbook kullanmadım ve sürüm kontrolü yapmadım. FL Studio 20 kullanıyorum.

Kendi sitesinde macOS 10.11 sürümü ve üstünde desteği var görünüyor, sizin alacağınız Mac'in sürümünü öğrendiğiniz zaman ona göre değerlendirirsiniz.

macOS Big Sur 11.7.7 sürümü. Sanırım sorun yaratmaz. Teşekkürler.

Hangisini alırsanız alın hayırlı olsun hocam, biraz daha araştırın ama 6000 - 7000 Liralara 2015 ve 2017 modeller de denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…