MacBook Pro çok yavaşladı ve kasıyor

@823876
Şahsen 2016 Touchbar MacBook Pro'dan M2 Air'e geçtim, Touchbar'ı bazen arıyorum destekli programlarda ve ekran boyutum küçüldü (15 inç Pro'dan 13 inç Air'e geçtim, yükseltme mi düşüş mü tartışırım taşıması çok daha rahat) ama haricinden çok daha iyi bir yükseltme diyebilirim ama çok ağır işler dışında neredeyse birebir aynı performanstalardı performans açısından 3D programlama, Render, fazla girdi çıktı gibi şeyleriniz yoksa çokta yükseltmeye ihtiyacınız var mı bilemiyorum.

AppStore'dan BlackMagic'in disk yazma hızı programı var (başka alternatifleri de var sadece bir örnek benimki tabii ki kullanabilirsiniz yani) onunla bi test yapıp atma şansınız var mı direkt yükseltme yoluna gitmeden?

Bu MacBook'u öğrenci indirimi ile almıştım ve yanında ise Beats solo 3 kulaklık hediye etmişlerdi şu an Air'e geçmeyi planlıyorum zaten çok ağır işler görmeyecegimden dolayı işimi görecektir evde iste bir tane daha Lenovo laptop var onu oyunlar ve ağır işler için kullanıyorum MacBook'un iyi yanı hafif ve her yere götürülebilir olmasıdı ve MacBook'ta hafif işler görüyorum fakat bu aralar çok kasıyor nedense.

Bir deneyeceğim birkaç testte yapacağım zaten hemen değişmeyeceğim. Zaten benim tek sıkıntı yaşadığım programlarda kasma ve arayüzde kasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…