S skhayko Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben ilk kez Macbook Pro format atarken disk sildim ama sonra bu resim hatayı aldım. Şimdi ben ne yapabilirim bu durumda? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2019
Merhaba arkadaşlar. Ben ilk kez Macbook Pro format atarken disk sildim ama sonra bu resim hatayı aldım. Şimdi ben ne yapabilirim bu durumda?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.158 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #2 İnternet bağlantın var mı ? Tekrar deneyin ek olarak.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 14 Şubat 2019 #3 Bilgisayar üzerinde herhangi bir işletim sistemi olmadığı için böyle bir problem ile karşılaşmanız gayet normal. Detaylı MacBook bilgilerin nedir ? Hangi yıl acaba cihaz ? Ona göre Internet Recovery veya USB üzerinden bu problemi çözebiliriz.
Bilgisayar üzerinde herhangi bir işletim sistemi olmadığı için böyle bir problem ile karşılaşmanız gayet normal. Detaylı MacBook bilgilerin nedir ? Hangi yıl acaba cihaz ? Ona göre Internet Recovery veya USB üzerinden bu problemi çözebiliriz.