Selamlar, bugün 2. MacBook açıyorum umarım dövmezsiniz beni Şimdi kafama şimşekler çaktı ve Thunderbolt portu ile MacBook bilgisayarlara ekran kartı takıldığını hatırladım. Tabii gene yardımlarınız gerekli çünkü bu kanatta iyi değilim.
Şimdi bana kesinlikle 8 GB RAM yetmez, 16 GB olan modellerin hepsi de yüksek kapasiteli i7 işlemciler. Buna bağlı olarak 15" vs. oluyor. Fiyat da pahalanıyor tabii.
1-) 2014-15 i7 ve 16 GB RAM olan retina kasalar 6000-8000 lirayı hak eder mi? Yoksa abartı fiyatlar mıdır?
2-) macOS üzerinde GTX 960 kartımı kullanabilir miyim? Windows üzerinden zaten çalışıyor da macOS üzerinde özellikle Big Sur ve üstü için driver konusu nasıl olur?
İlk olarak Nvidia ekran kartı güncel MacOS sürümlerinde çalışmıyor ayrıca oyun için kullanacaksınız E-Gpu yerine Cloud Gaming daha mantıklı. İş amaçlı kullanımlarda ise M1'lerdeki GPU daha iyi olacaktır GTX 960'a göre.
İlk olarak Nvidia ekran kartı güncel MacOS sürümlerinde çalışmıyor ayrıca oyun için kullanacaksınız E-Gpu yerine Cloud Gaming daha mantıklı. İş amaçlı kullanımlarda ise M1'lerdeki GPU daha iyi olacaktır GTX 960'a göre.