MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 493 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2022 #1 Selam herkese Max 250-300 TL'ye MacBook Pro cihazımda kullanmak üzere Type-C to HDMI veya USB to HDMI giriş arıyorum. Monitör ile kullanacağım.
Selam herkese Max 250-300 TL'ye MacBook Pro cihazımda kullanmak üzere Type-C to HDMI veya USB to HDMI giriş arıyorum. Monitör ile kullanacağım.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.101 Makaleler 1 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #2 USB to HDMI mümkün mü bilmiyorum ama Type-C to HDMI ürünler de kendi aralarında tabi kalite kalite fark ediyor. Kullanacağın ekranın çözünürlüğü, Hz değeri, ara kablonun kalitesi gibi etkenler de var. Wiwu, Alpha Type-C to HDMI Adaptörü, Gri : Amazon.com.tr: Elektronik Wiwu, Alpha Type-C to HDMI Adaptörü, Gri : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Ya böyle aparat şeklinde kullanırsın ya da daha sağlıklısı olduğunu düşündüğüm direkt tek kablo halinde olanı da tercih edebilirsin aşağıdaki gibi: Paugge 4K@60Hz, HDR, HDCP 2.2, DEX Mode Destekli USB C to HDMI 2.0b Kablo (CHD20B-PRO) : Amazon.com.tr: Elektronik Paugge 4K@60Hz, HDR, HDCP 2.2, DEX Mode Destekli USB C to HDMI 2.0b Kablo (CHD20B-PRO) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Paugge markası bu işi çok iyi yapar. Amazon Prime ile alırsan da baktın işini görmedi, rahatlıkla iade edersin.
USB to HDMI mümkün mü bilmiyorum ama Type-C to HDMI ürünler de kendi aralarında tabi kalite kalite fark ediyor. Kullanacağın ekranın çözünürlüğü, Hz değeri, ara kablonun kalitesi gibi etkenler de var. Wiwu, Alpha Type-C to HDMI Adaptörü, Gri : Amazon.com.tr: Elektronik Wiwu, Alpha Type-C to HDMI Adaptörü, Gri : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Ya böyle aparat şeklinde kullanırsın ya da daha sağlıklısı olduğunu düşündüğüm direkt tek kablo halinde olanı da tercih edebilirsin aşağıdaki gibi: Paugge 4K@60Hz, HDR, HDCP 2.2, DEX Mode Destekli USB C to HDMI 2.0b Kablo (CHD20B-PRO) : Amazon.com.tr: Elektronik Paugge 4K@60Hz, HDR, HDCP 2.2, DEX Mode Destekli USB C to HDMI 2.0b Kablo (CHD20B-PRO) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Paugge markası bu işi çok iyi yapar. Amazon Prime ile alırsan da baktın işini görmedi, rahatlıkla iade edersin.