MacBook Pro için monitör tavsiyesi

Bütçe
3000

Alper Tunahan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, MacBook için monitör önerisi olan var mıdır? Genellikle kodlama yapacağım(bu sebeple pivot özelliğinin olması iyi olur) ve arada bir de edit ve Photoshop yapacağım bir monitör arıyorum. Bütçem 2500 3000 TL arası ama gerçekten değer dediğiniz monitörler olursada 3500TL'ye kadar çıkabilir. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu monitörü geçtiğimiz günlerde 3200'e almıştım, şimdi fırsatçılıkla fiyatı şişirmişler. Curved ve ultrawide olması işime yarıyor, ekranın soluna kitabı sağına IDE'yi ortaya notion ı alarak oldukça verimli çalışıyorum. Oyunlarda da bir sorun olmadı. Ben oldukça memnunum.

Ben bu monitörü geçtiğimiz günlerde 3200'e almıştım, şimdi fırsatçılıkla fiyatı şişirmişler. Curved ve ultrawide olması işime yarıyor, ekranın soluna kitabı sağına IDE'yi ortaya notion ı alarak oldukça verimli çalışıyorum. Oyunlarda da bir sorun olmadı. Ben oldukça memnunum.

Keşke alsaydım 1 2 hafta önceden monitörümü bekledik bekledik şimdi bütün fiyatlar uçmuştur. Bu arada önerdiğin monitör epey güzel ama 4000'e gelmiş neredeyse ama uzun götürürse alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı