8in1 Type-C uyumlu Telefonlar için 8 özellikli Çevirici Çoklayıcı Adaptör HUB: 4K HDMI Görüntü ve Ses + 2x Hızlı USB 3.0 + SD ve Micro SD Hafıza Kartı okuyucu + Type-C Şarj Portu + Type-C Data Portu + RJ45 kablolu Ağ LAN. 8 in 1 USB-C ThunderBolt-3 M
8in1 Type-C uyumlu Telefonlar için 8 özellikli Çevirici Çoklayıcı Adaptör HUB: 4K HDMI Görüntü ve Ses + 2x Hızlı USB 3.0 + SD ve Micro SD Hafıza Kartı okuyucu + Type-C Şarj Portu + Type-C Data Portu + RJ45 kablolu Ağ LAN. 8 in 1 USB-C ThunderBolt-3 Multimedia Çoğaltıcı Adaptör HUB: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Bunu almayı düşünüyorum veya başka önerebileceğiniz adaptör var mıdır? Fiyatı uçmadan.
Ayrıca çanta olarakta bunları buldum,yorumlarınızı alabilirim
EXECUTIVE KOYU KAHVE ORTA LAPTOP ÇANTASI 14 inç
Executive Koyu Kahve 13 inç Laptop Çantası ürününü uygun fiyat avantajlarıyla satın almak ve diğer laptop çantası modellerini incelemek için OZPACK sayfasını ziyaret edin!www.ozpack.com.tr Twinpack Orta Laptop Çantası Modelleri | OZPACK
Birbirinden kaliteli ve kullanışlı Twinpack Orta Laptop Çantası Modellerini incelemek ve uygun fiyatlarla satın almak için OZPACK sayfasını ziyaret edin!www.ozpack.com.tr
Şarj aletim var benim usb sd kart hami tarzı okuyucuları olan bir dönüştürücüye ihtiyacım var bütçe Max 300Tam bütçeniz nedir?
Macbook Pro'yu şarj etmek için Thunderbolt kablo mu arıyorsunuz?
kasaya yapışık olmasındansa kablolu tercih ediyorum
Çanta olarak Ozpack'in TwinPack modelini de Executive modelini de kullandım. Eğer bilgisayarınızı mouse, şarj aleti gibi birden fazla ekipmanıyla birlikte taşıyacaksanız Executive uygun bir seçim değil. Yandaki gözleri oldukça dar. TwinPack modelini şu an aktif olarak kullanıyorum ve içinde şunları taşıyorum:8in1 Type-C uyumlu Telefonlar için 8 özellikli Çevirici Çoklayıcı Adaptör HUB: 4K HDMI Görüntü ve Ses + 2x Hızlı USB 3.0 + SD ve Micro SD Hafıza Kartı okuyucu + Type-C Şarj Portu + Type-C Data Portu + RJ45 kablolu Ağ LAN. 8 in 1 USB-C ThunderBolt-3 M
8in1 Type-C uyumlu Telefonlar için 8 özellikli Çevirici Çoklayıcı Adaptör HUB: 4K HDMI Görüntü ve Ses + 2x Hızlı USB 3.0 + SD ve Micro SD Hafıza Kartı okuyucu + Type-C Şarj Portu + Type-C Data Portu + RJ45 kablolu Ağ LAN. 8 in 1 USB-C ThunderBolt-3 Multimedia Çoğaltıcı Adaptör HUB: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Bunu almayı düşünüyorum veya başka önerebileceğiniz adaptör var mıdır? Fiyatı uçmadan.
Ayrıca çanta olarakta bunları buldum,yorumlarınızı alabilirim
EXECUTIVE KOYU KAHVE ORTA LAPTOP ÇANTASI 14 inç
Executive Koyu Kahve 13 inç Laptop Çantası ürününü uygun fiyat avantajlarıyla satın almak ve diğer laptop çantası modellerini incelemek için OZPACK sayfasını ziyaret edin!www.ozpack.com.tr Twinpack Orta Laptop Çantası Modelleri | OZPACK
Birbirinden kaliteli ve kullanışlı Twinpack Orta Laptop Çantası Modellerini incelemek ve uygun fiyatlarla satın almak için OZPACK sayfasını ziyaret edin!www.ozpack.com.tr
Çanta olarak Ozpack'in TwinPack modelini de Executive modelini de kullandım. Eğer bilgisayarınızı mouse, şarj aleti gibi birden fazla ekipmanıyla birlikte taşıyacaksanız Executive uygun bir seçim değil. Yandaki gözleri oldukça dar. TwinPack modelini şu an aktif olarak kullanıyorum ve içinde şunları taşıyorum:
Ayrıca iki adet de ufak USB bellek taşıyorum. Bunları koyduğumuz kısım bilgisayarı koyduğumuz kısımdan farklı olduğu için rahatlıkla sığıyor. Executive modelde ise mouse ile şarj aletini sığdırdığım zaman yer kalmamıştı.
- Magic Mouse 2
- MacBook Air 2020 şarj adaptörü
- 1.8" Sandisk Extreme 250GB SSD, kablosu ve Type-C to Type-A dönüştürücüsü
- Apple'ın kendi Type-C dönüştürücüsü (HDMI olan model)
- Bir 50cc ekran temizleme sıvısı ve temizlik için gözlük bezi
- Bazı durumlar için ethernet kablosu
- Silindir biçimli kalemlik
Zaten sipariş verdiyseniz deneyin geri iade edebilirsiniz sığmayacak gibi görünürse. Tutma yerinin rahatlığı kişiden kişiye değişir, elinizde kitap taşımaya falan alışkınsanız bir sorun çekmezsiniz. Ama benim gibi sırt çantası bağımlısıysanız alışmanız uzun sürüyor.EXECUTIVE SİYAH ORTA LAPTOP ÇANTASI 14 inç
Executive Siyah 13 ve 14 inç Laptop Çantası ürününü uygun fiyat avantajlarıyla satın almak ve diğer laptop çantası modellerini incelemek için OZPACK sayfasını ziyaret edin!www.ozpack.com.tr
bunun siparişini verdim,mause kullanmıyorum ama ileride düşünüyordum.Şarj aleti ve mause sığmazmı gözlere gerçekten bide yandan tutma yerinin kullanımı rahatmı
İsim yazdırdığım için iade olmuyor sanırsam,siz öyle diyince arafta kaldımZaten sipariş verdiyseniz deneyin geri iade edebilirsiniz sığmayacak gibi görünürse. Tutma yerinin rahatlığı kişiden kişiye değişir, elinizde kitap taşımaya falan alışkınsanız bir sorun çekmezsiniz. Ama benim gibi sırt çantası bağımlısıysanız alışmanız uzun sürüyor.
Arafta kalacak ya da pişman olunacak bir şey yok. Ben bilgisayarla birlikte çok eşya taşımayı seven biri olduğum için o şekilde bir yorum yaptım biraz da sert oldu. Siz daha mouse kullanmaya bile yeni başlayacaksınız. İşinizi fazlasıyla görecektir.İsim yazdırdığım için iade olmuyor sanırsam,siz öyle diyince arafta kaldım
Teşekkür ederim,typc öneriniz varmıdırArafta kalacak ya da pişman olunacak bir şey yok. Ben bilgisayarla birlikte çok eşya taşımayı seven biri olduğum için o şekilde bir yorum yaptım biraz da sert oldu. Siz daha mouse kullanmaya bile yeni başlayacaksınız. İşinizi fazlasıyla görecektir.