Dediğin şekilde denedim bi sorun yok çalışıyor. Yalnız usb hub da hafif bi sıcaklık oluyor. Hafıza kartım olmadığı için o portu deneyemedim. Şarjı belki laptopa takarsak sıcaklık olmayabilir onuda deneyeyim.
Dediğin şekilde denedim bi sorun yok çalışıyor. Yalnız USB Hub'da hafif bir sıcaklık oluyor. Hafıza kartım olmadığı için o portu deneyemedim. Şarjı belki laptopa takarsak sıcaklık olmayabilir onu da deneyeyim.
Dediğin şekilde denedim bi sorun yok çalışıyor. Yalnız usb hub da hafif bi sıcaklık oluyor. Hafıza kartım olmadığı için o portu deneyemedim. Şarjı belki laptopa takarsak sıcaklık olmayabilir onuda deneyeyim.
@bomi Hocam aynı ürünü aldım ben de Hepsiburada'dan fakat bendekinde USB 3.0 portları USB 2.0 gibi çalışıyor. Aktarım hızı 35 MB/sn'yi geçmiyor. Silicon Power HDD'nin USB 3.0'da mavi, USB 2.0'da kırmızı ışık yanan bir çeviricisi var, bu Hub'daki portlara takınca kırmızı yanıyor. O çevirici ile başka diskler de taktım ama hiç mavi ışık yanıdğını göremedim. Rica etsem deneyebilir misiniz USB portların 3.0'da çalışıp çalışmadığını?
Dediğin şekilde denedim bir sorun yok çalışıyor. Yalnız USB Hub da hafif bir sıcaklık oluyor. Hafıza kartım olmadığı için o portu deneyemedim. Şarjı belki laptopa takarsak sıcaklık olmayabilir onu da deneyeyim.