MacBook Pro klavye tuşu içerde kaldı

453476

Megapat
Makaleler
1
Selamlar.

M.2 Pro MacBook Pro kullanıcısıyım. Temizlemek amacıyla bir tuşu söktüm ancak geri taktığımda tuş içerde kalıyor. İğneyi araya sokup kaldırıp basıyorum yine içerde kalıyor. Bu neden olabilir?

Tırnak kırılmadı.

Selamlar.

M.2 Pro MacBook Pro kullanıcısıyım. Temizlemek amacıyla bir tuşu söktüm ancak geri taktığımda tuş içerde kalıyor. İğneyi araya sokup kaldırıp basıyorum yine içerde kalıyor. Bu neden olabilir?

Tırnak kırılmadı.
Ah be hocam, neden tuşu çıkarıyorsunuz?😕 Zaten low profile tuşlara sahip. Tırnağını kırmadıysanız da, eğrilmiştir, bir şey olmuştur.

Benimki de bir haftadır içeriye gömülü hissiyatsız Apple servisi bakmadan direkt 20k ya klavye değişir dedi bilgisayarcılar da hissiyatını kazandıramıyor. İnternetten tuş takımı falan alsak iş yapar mı hocam, sizler ne yaptınız?

Benimki de bir haftadır içeriye gömülü hissiyatsız Apple servisi bakmadan direkt 20k ya klavye değişir dedi bilgisayarcılar da hissiyatını kazandıramıyor. İnternetten tuş takımı falan alsak iş yapar mı hocam, sizler ne yaptınız?
Selam. Geç cevap için üzgünüm. Tuşu geri çekip eski halinde bıraktım, tabii yine basınca içerde kalıyordu ama geri çektikten sonra öyle bekletince eski haline döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı