charmy89 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 RAM 8 gb Merhaba benim internetim çok yavaş fakat telefonda 180 iken laptopta şahane düşüyor. 18'e düşüyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri dosya.jpg 148 KB · Görüntüleme: 32 Screenshot_2024-05-11-22-05-10-631_com.android.chrome.jpg 36,9 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba benim internetim çok yavaş fakat telefonda 180 iken laptopta şahane düşüyor. 18'e düşüyor. Ne yapmalıyım?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.920 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2024 #2 charmy89 dedi: Merhaba benim internetim çok yavaş fakat telefonda 180 iken laptopta şahane düşüyor. 18'e düşüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mac'inizin kullandığı Wİ-Fİ kartı değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca cihazı teknik servise götürdünüz mü?
charmy89 dedi: Merhaba benim internetim çok yavaş fakat telefonda 180 iken laptopta şahane düşüyor. 18'e düşüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mac'inizin kullandığı Wİ-Fİ kartı değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca cihazı teknik servise götürdünüz mü?
charmy89 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #3 ALP_MAN dedi: Mac'inizin kullandığı Wi-Fi kartı değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca cihazı teknik servise götürdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hiç götürmedim yakın zamanda götüreceğim.
ALP_MAN dedi: Mac'inizin kullandığı Wi-Fi kartı değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca cihazı teknik servise götürdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hiç götürmedim yakın zamanda götüreceğim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.884 Makaleler 60 Çözümler 833 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #4 Kablolu olarak nasıl ? Tüm macOS güncellemeleri yüklü mü ?
charmy89 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 claus dedi: Kablolu olarak nasıl? Tüm macOS güncellemeleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kontrol edeceğim. claus dedi: Kablolu olarak nasıl? Tüm macOS güncellemeleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi yüklü kontrol ettim kablolu olarak denemeye çalıştım fakat modem ile laptop arasında mesafe olduğu için uğraşmadım zaten uzamadı teknik servise götüreceğim bakalım ne diyecekler. Son düzenleme: 13 Mayıs 2024
claus dedi: Kablolu olarak nasıl? Tüm macOS güncellemeleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kontrol edeceğim. claus dedi: Kablolu olarak nasıl? Tüm macOS güncellemeleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi yüklü kontrol ettim kablolu olarak denemeye çalıştım fakat modem ile laptop arasında mesafe olduğu için uğraşmadım zaten uzamadı teknik servise götüreceğim bakalım ne diyecekler.