MacBook Pro M.2 alınır mı?

TEST LİAN

Centipat
Makaleler
1
Merhaba ürün MacBook Pro 13 buçuk inç M.2 çipli 8 GB RAM. Arada sırada Web'de gezip devamlı Spotify açıp LoL oynarım maximum yapacağım bu. Sizce yeterli midir? Ve aynı zamanda kod yazarım yazılım okuyorum sizce alınır mı? HP Pavilion 3050 Ti cihazımı verip üste Apple Watch 5 vereceğim sıfır kapalı kutu MacBook alacağım da.

M2 MacBook Pro alınır mı? Yapmıştım başlığı mod arkadaş yeni uyanmış sanırsam çok alakalı bir başlık bulmuş gerçekten.

Son düzenleme:
Arkadaşımda daha güçlü olan M1 Max işlemci var. Lol de 100 civarı FPS alıyor. MacOS da destekli fare(SS ve Razer) gibi almazsan input lag oluyor. Ayrıca pencerelerin kenarlarına getirirsen imleci masaüstüne atıyor gibi oluyor filan uğraştırıyor. Çok da verimli değil.

Bu arada farede acceleration kapatamadı ivmeleme kötü.

Ben daha yeni aldım. 1-2 kez çalıştırdım ve m1 Macbook Air’e geri döndüm ve M2 Macbook Pro’yu satmaya karar verdim. Henüz pil devri de 4 kullanmadan satayım dedim. Yapacağınız işlere bağlı. Yotube’da birçok test var. Keşke bu testleri ben de izleseydim almadan önce

Ne dediğinizi anladım da bunlar halledilelecek şeylerdir diye düşünüyorum.

Neden MacBook M.2 Pro'dan vazgeçtiniz acaba? En büyük sorunu tasarımı eski biraz. Ona eyvallah. Peki başka ne sorun vardı ki.

Ne dediğinizi anladım da bunlar halledilelecek şeylerdir diye düşünüyorum.

Neden MacBook M.2 Pro'dan vazgeçtiniz acaba? En büyük sorunu tasarımı eski biraz. Ona eyvallah. Peki başka ne sorun vardı ki.
Hiçbir sorunu yok cihazın. Sadece benim kullanım alanında M1 Macbook Air’den bir fazlası yok. Aynı işleri aynı performans ile yapabiliyorum Air üzerinde.

Beta modu açarsanız M1 uyumlu olarak o FPS değeri fırlıyor.

Lol oynarsın da windows laptoptaki gibi olmuyor. Oyun oynama planın varsa alma.

Alınır neden alınmasın he Windows'taki kadar geniş oyun yelpazesine sahip değil ancak GeforceNOW ile oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…