MacBook Pro M.2 Pro vs M2 MacBook Air vs ASUS TUF A15 RTX 4050 laptop

@RFCkuso, bu uygulamaların çalışma mantığı şu: Kick ve Twitch yayıncıları yayın açıyor ya. Siz de GeForce NOW'a ya da başka bulut hizmeti sunan uygulamaya bağlanıyorsunuz. Sizin bilgisayarınızı değil de onların bilgisayarını kullanarak oynuyorsunuz, yayın mantığında yapılıyor bu.

Söylemeyi unutmuşum bende zaten masaüstü bilgisayar var oyunlarını genellikle buradan oynarım.

RTX 4050 zayıf değildir değil mi?

Hocam GeForce NOW açmıyor ama uygulama kullanıyor crossover diye.

O zaman MacBook alın masaüstü varsa ama ben gidip kütüphanede veya başka yerde sen bilirsin.

Selamlar, 1-2 ay sonra laptop alacağım ama kararsızım, arada bir oyun oynayacağım (GTA 5, Cyberpunk, CS2 vs.) Ve ders çalışacağım, belki MacBook alırsam yazılım bile öğrenmek isteyebilirim, hangisi tercih edilir?

Bu biraz senin kullanım senaryon ile de alakalı bir durum. Konu oyun değilse, native olmayan bir program vs kullanma ihtiyacın olmayacaksa ve bütçe varsa MacBook Pro al. Taşıma, mobil kullanım açısından her konuda ASUS'tan avantajlı. Bir de şöyle bir durum var, giriş seviyesi oyuncu laptopları bence oldukça sorunlu. Standardı olmayan cihazlar.

@RFCkuso, bu uygulamaların çalışma mantığı şu: Kick ve Twitch yayıncıları yayın açıyor ya. Siz de GeForce NOW'a ya da başka bulut hizmeti sunan uygulamaya bağlanıyorsunuz. Sizin bilgisayarınızı değil de onların bilgisayarını kullanarak oynuyorsunuz, yayın mantığında yapılıyor bu.

Anladım sağ olun ben arada bir oynayacaktım zaten sanırım Steam var ETS 2 falan varmış istediğim coğu oyun var zaten masaüstünde oynarim Valorant'ı CS 2'yi.

Oyun arada bir oynayacagim fanlı diye sanırım Pro daha mantıklı peki Windows'u kurmak zor mu 2.isletim sistemi olarak?

@RFCkuso, o konu hakkında net bir bilgim yok. Yanlış yönlendirmeyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı