Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #11 Misoju dedi: Ne aldınız memnun musunuz. Genişletmek için tıkla... Birinciyi aldım. Memnunum fakat çok ısınıyor. Ama hepsinde böyle sanırım.
Misoju dedi: Ne aldınız memnun musunuz. Genişletmek için tıkla... Birinciyi aldım. Memnunum fakat çok ısınıyor. Ama hepsinde böyle sanırım.
Tcoat Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 149 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #12 Misoju dedi: Ne aldınız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Kingston Nucleum 7 Port Type C +HDMI Port Çoklayıcı - C-HUBC1-SR-EN bu ürünü aldım. Memnunum ama daha ucuz bir şey alsam bir şey değişir miydi emin değilim
Misoju dedi: Ne aldınız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Kingston Nucleum 7 Port Type C +HDMI Port Çoklayıcı - C-HUBC1-SR-EN bu ürünü aldım. Memnunum ama daha ucuz bir şey alsam bir şey değişir miydi emin değilim
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 8 Ağustos 2021 #13 Pluxy01 dedi: Birinciyi aldım. Memnunum fakat çok ısınıyor. Ama hepsinde böyle sanırım. Genişletmek için tıkla... Onuda seçeneklerimin arasına ekleyeyim. Tcoat dedi: Kingston Nucleum 7 Port Type C +HDMI Port Çoklayıcı - C-HUBC1-SR-EN bu ürünü aldım. Memnunum ama daha ucuz bir şey alsam bir şey değişir miydi emin değilim Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçeli aşıyor.
Pluxy01 dedi: Birinciyi aldım. Memnunum fakat çok ısınıyor. Ama hepsinde böyle sanırım. Genişletmek için tıkla... Onuda seçeneklerimin arasına ekleyeyim. Tcoat dedi: Kingston Nucleum 7 Port Type C +HDMI Port Çoklayıcı - C-HUBC1-SR-EN bu ürünü aldım. Memnunum ama daha ucuz bir şey alsam bir şey değişir miydi emin değilim Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçeli aşıyor.