MacBook Pro M1'e PUBG Mobile kurmak

iMazing indiriyorum bakalım yapabilecekmişim.
yapamadım bununla ilgili bir video gelse iyi olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar, yazayım da faydası olsun birine,

BlueStacks M1 işlemcide çalışmıyor, ipa indirdim, oyunu açtım,
iMazing ile de ipayı açtığımda bu oyunun yapımcıları oyunu bu cihaz için yapmadı gibi bir hata aldım. :/

Saol bana faydası oldu verdiği hataya güzel bir cvp verilir ama olsun M1 mi var derdin var arkadaş

Merhaba arkadaşlar m1'li bir MacBook sahibiyim ama YouTube'da PUBG Mobile Fortnite gibi oyunların mobil versiyonu kurulmuş nasıl kurduklarını çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? App Store'de bulamadım.

Merhaba! M1'e PUBG Mobile kurulumunu yapabildin mi? Hiçbir şeye izin vermiyor PC. BlueStacks vs nasıl yaptın acaba? Sosyal medyada aradım sizi ama bulamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba! M1'e PUBG Mobile kurulumunu yapabildin mi? Hiçbir şeye izin vermiyor PC. BlueStacks vs nasıl yaptın acaba? Sosyal medyada aradım sizi ama bulamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
MuMuPlayer Pro ile oynanıyor 120 fps oynuyorum ama 1 senedir oynuyorum ban yemedim anlama ihtimali düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…