MacBook Pro M3 için ultrawide monitör önerisi

Bütçe
15.000 - 16.0000

Do Widzenia

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri
Merhaba,

MacBook Pro M3 kullanıcısıyım. Birden fazla kablo ve monitörler ile uğraşmamak için ultrawide 34" monitör arıyorum.

15.000TL'ye kadar en iyi monitör tavsiyeleriniz olabilir mi? Ultrawide olması şarttır arkadaşlar, aynı ekran 3 farklı uygulama kullanacağım.
Amazon'da listeme eklediklerimi aşağıda görebilirsiniz. Aralarında görüntü kalitesiyle yenileme hızıyla en iyisini belirtirseniz çok sevinirim.

İyi sosyaller.

Bu fiyatlarda alabileceginiz en iyi urun. Hem paneli iyi hem de USB-C uzerinden 90W baglanti saglayabiliyor. Yani MacBook'a sadece type-c kablosuyla baglayarak hem cihazi sarj edip hem de goruntu aktarimi saglayabiliyorsunuz. Bununla da kalmiyor monitor uzerindeki 4 tane USB-A girislerini ve ethernet girisini de kullanabiliyorsunuz. Kisaca her seyi monitore takip, monitorle bilgisayari tek type-c kablosuyla bagliyorsunuz. Ben de MacBook Pro ile bu tarz type-c bir monitor kullaniyorum ve cok memnunum.

Bu fiyatlarda alabileceginiz en iyi ürün. Hem paneli iyi hem de USB-C uzerinden 90W baglanti saglayabiliyor. Yani MacBook'a sadece Type-C kablosuyla baglayarak hem cihazi şarj edip hem de goruntu aktarimi saglayabiliyorsunuz. Bununla da kalmiyor monitor uzerindeki 4 tane USB-a girislerini ve Ethernet girisini de kullanabiliyorsunuz. Kisaca her seyi monitore takip, monitorle bilgisayari tek Type-C kablosuyla bagliyorsunuz. Ben de MacBook Pro ile bu tarz Type-C bir monitor kullanıyorum ve cok memnunum.

Öneri için çok teşekkür ederim. Peki görüntü kalitesi nasıl? MacBook ekranı çok canlı olduğundan bu monitöre baktığımda çok fazla fark hissettirir mi?

Öneri için çok teşekkür ederim. Peki görüntü kalitesi nasıl? MacBook ekranı çok canlı olduğundan bu monitöre baktığımda çok fazla fark hissettirir mi?

Attan inip esege binmis gibi hissettirmez asla. Bu biraz beklentiyle de alakali ben FHD monitor kullaniyorum mesela cok takilmiyorum ama attigim monitor daha yuksek cozunurluge ve iyi bir IPS panele sahip yani cok detayli olmak gerekir o zaman da bu butcede monitor bulamazsiniz zaten.

Attan inip esege binmis gibi hissettirmez asla. Bu biraz beklentiyle de alakali ben FHD monitor kullanıyorum mesela cok takilmiyorum ama attigim monitor daha yuksek cozunurluge ve iyi bir IPS panele sahip yani cok detayli olmak gerekir o zaman da bu butcede monitor bulamazsiniz zaten.

Peki tıpkı bu monitör gibi girişleri olan ama 100Hz üstü model var mı bildiğiniz? Biraz araştırdım denk gelemedim sanırım. Görüntü, bağlantı noktaları, boyut harika fakat 60Hz olması büyük kayıp.

Peki tıpkı bu monitör gibi girişleri olan ama 100Hz üstü model var mı bildiğiniz? Biraz araştırdım denk gelemedim sanırım. Görüntü, bağlantı noktaları, boyut harika fakat 60Hz olması büyük kayıp.

100Hz civari olan modeller ama cogu VA panel. Oyun oynamayacaksaniz yuksek Hz degerinden ziyade bu tarz ozellikler ve panel kalitesi daha oncelikli acikcasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı