MacBook Pro M3 ile MSI Vector GP77 takaslanır mı?

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
MSI Vector GP77 13V i7 13700H 1440p QHD 240Hz 4070 32 GB RAM.
Özelliklerine sahip bir laptop ile MacBook Pro M3 takaslamak mantıklı olur mu? Genellikle MacBook ihtiyacı olan biri değilim, sadece pil konusundaki başarısı yüzünden kullanıyorum. Hatta sorarsanız oyuncuyum da diyebilirim. 4K Oyun oynamak için alacağım uygun mudur? Kafa kafaya takas düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 laptop GPU 2K da 60 FPS veriyor çoğu triple a oyunlar da, 4K biraz fıs, 4K takıntı değilse 4070 ile takas edilebilir, şahsi fikrim ben takas etmezdim, MacBooK'den sonra premium olmayan bir kasa hiç güzel hissetirmiyor, ROG STRIX bulabilirsen daha güzel olur. Not: M3 Pro ile Monster 4060 kullanıyorum.

4070 laptop GPU 2K da 60 FPS veriyor çoğu triple a oyunlar da, 4K biraz fıs, 4K takıntı değilse 4070 ile takas edilebilir, şahsi fikrim ben takas etmezdim, MacBook'den sonra premium olmayan bir kasa hiç güzel hissetirmiyor, ROG STRIX bulabilirsen daha güzel olur. Not: M3 Pro ile Monster 4060 kullanıyorum.

Ben MacBook'u yalnızca LoL oynamak için kullanıyorum oyun konusunda, onun dışında okulda ödevlerde kullanıyorum. Diğer oyunlar için Xbox Series S aldım. Sanırım oyun için ayrı laptop için ayrı sistemim zaten olduğundan takaslamak pek mantıklı değil. Ancak fiyat olarak baktığımda MSI 145k gözüküyor. Al sat olarak düşünürsem arada bayağı bir fark var. Yine de MSI'ın o kadar yüksek fiyatlara ikinci elde alıcı bulacağını sanmıyorum. En azından MacBook'a kıyasla. Bunları göz önünde bulundurarak tekrar bir öneride bulunur musunuz? Çok arada kaldım 😁

Ben MacBook'u yalnızca LoL oynamak için kullanıyorum oyun konusunda, onun dışında okulda ödevlerde kullanıyorum. Diğer oyunlar için Xbox Series S aldım. Sanırım oyun için ayrı laptop için ayrı sistemim zaten olduğundan takaslamak pek mantıklı değil. Ancak fiyat olarak baktığımda MSI 145k gözüküyor. Al sat olarak düşünürsem arada bayağı bir fark var. Yine de MSI'ın o kadar yüksek fiyatlara ikinci elde alıcı bulacağını sanmıyorum. En azından MacBook'a kıyasla. Bunları göz önünde bulundurarak tekrar bir öneride bulunur musunuz? Çok arada kaldım 😁

Hocam o laptopun stoğu yok diye fiyatlar saçmalamış sanırım. Sahibinden baktım şimdi i9 64 GB versiyonu 73 bin lira (aynı model değil), biz arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam Katana 4070'i 45 bine falan zorla satıyorduk aylar önce, satma konusunda doğru düşünüyorsun, ben de Monster'ı istediğim fiyatla satamayınca satmayıp M3 Pro aldım. Apple ürünleri hariç çok yüz güldürmüyor hocam laptoplar :D. Bence hiç bulaşma. Hatta internetten başka modellere bak, sonra o modelleri sahibinden arat daha iyi anlarsın hocam demek istediğimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı