MacBook Pro M4 alınır mı?

afrika örgüsü

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Yakın zamanda mevcut bilgisayarımı yenilemeye gitme kararı aldım. Gerek bilgisayara hayatın her anında lazım olması gerekse eskisi kadar oyun oynamamam ve sanal oyun hizmetlerinin de gelişmesiyle MacBook Pro M4 24 GB 12 CPU 16 GPU 14" modelini almaya karar verdim. Profesyonel olarak yazılımcıyım. Fakat geleceği ön göremediğimden ötürü sizce 16 GB sürümünü mü tercih etmeliyim bu sürüm fazla mı? Genellikle yaptığım şeyler günlük kullanım, kod testleri vb. Ya da MacBook yerine farklı bir bilgisayar da olabilir aklınızda benzer ekran vb. özelliklere sahip dizüstü bilgisayar var mı?

Bir yazılımcı için Macbook'un alternatifi yok. Bütçe olarak sizi zorlamıyorsa 24 GB tümleşik bellek doğru bir tercih. macOS'u daha önce kullandıysanız veya alışırım diyorsanız bu cihazı uzun süre rahatlıkla kullanırsınız.

Teşekkürler hocam hem yorumunuzun etkisiyle hem de bir alt sürümün Amazon stoğu bitince 24GB olanı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…