MacBook Pro M4 mü MSI Katana 17 B13VGK-1423 mü?

oguzhankubs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Almanya'da yaşayan bir üniversite öğrencisiyim. Genel hayatım için bir bilgisayar almak istiyorum; kütüphanede, kafede ve evde kullanacağım. Aynı zamanda oyun oynuyorum. MacBook Pro M4 14 inç mi almamı önerirsiniz yoksa MSI Katana 17 B13VGK-1423, notebook, 17,3 inç ekran, Intel Core i7-13620H işlemci, 32 GB RAM, 2 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070, siyah, Windows 11 Pro (64 Bit) gibi bir bilgisayar mı? Bu bilgisayar 1700 Euro'ya geliyor. (MacBook Pro M4 de yaklaşık aynı fiyata geliyor, öğrenci indirimi ile.)

Hangi oyunları oynayacağınıza bağlı. Mac'lerde yeterli performans veren oyunlar mevcut ancak sayısı az. Mesela çoğunlukla iş, güç, ders, video ve arada bir FM oynarım diyorsanız direkt Mac alıp geçin. Ama ben ağır oyunlar oynarım diyorsanız o zaman iş değişir. MSI daha uygun seçenek olur.

Ben bir Mac kullanıcısı olarak Mac derdim. Mac ile yapamayacağınız şey çok az ve neredeyse her yönden sizi mutlu edecek bir cihaz, özellikle 14" MBP M4. Ciddi oyunculuk dışında tabi.

Benim de sizin gibi üniversitedeyken gaming laptopum vardı. Sonrasında çalışmaya başlayınca hem oyun hevesim bitti hem de zaman bulamamaya başladım. Siz de yakın zamanda benzer bir durumun içine düşeceğinizi düşünüyorsanız M4 Pro mantıklı olur, ciddi anlamda geleceğe yatırım çünkü.

Şunu 100 euro öğrenci indirimiyle 1600 euro alabilirsiniz. 3 sene garanti ya da aynı modelin dandik çantasıyla birlikte alabilirsiniz. En karlı ve mantıklı model bu. Katana ile arasında muazzam kalite ve performans farkı var.

Aynı modeli aynı fiyata @Turker1907 Almanya'dan aldı size tecrübesini anlatır.

İnternet alt yapın iyiyse Mac + GFN, XBox Cloud veya PS Plus yapabilirsin.

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve kullanacağım bilgisayarın kütüphaneye gidince uzay mekiği gibi gözükmesini istemem.

Gerçekten çok güzel bir seçenek teşekkür ederim hem zarif gözüküyor hem de güçlü.

Gerçekten çok güzel bir seçenek teşekkür ederim hem zarif gözüküyor hem de güçlü.

Denk fiyata muadil kalite ve performanslı ürün bulamazsınız.
FPS oyunu için şu daha iyi seçim olur hem de 1500 euro. İyi araştırın bu modeli. İçindeki CPU masaüstü seviyesinde çılgınca güçlü. Soğutma kısmında Lenovo çok iyi. Biraz limitleyerek harika performans alırsınız.
Amazon.de

4070 oyun testi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu ürünün aynısı. Sadece Çin versiyonu.
Özellikle çok performans kaybı olmadan sıcaklık çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…