MacBook Pro M4 vs M4 Pro

EvrimK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Şu anda üniversite birinci sınıf öğrencisiyim ve MacBook Pro almaya karar verdim. Bölümümde özel bir program zorunluluğu yok, bu yüzden bilgisayarı daha çok dosya düzenleme, ödev yapma ve sunum hazırlama gibi işler için kullanıyorum.

Sunum hazırlarken After Effects gibi programları kullanıyorum ama çok ağır işler yapmıyorum. Genellikle sunumlarda ve AE içinde 3D modeller kullanıyorum. Bunların dışında bilgisayarı genel bir öğrenci gibi, gündelik işlerde kullanıyorum.

Oyun olarak sadece Counter-Strike 2 (CS2) ve Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) oynuyorum. Bunların haricinde oyun alışkanlığım yok.

Şu modeller arasında kaldım:

• MacBook Pro m4, 16 GB veya 24 GB RAM, 1 TB veya 2 TB SSD.
  • MacBook Pro M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB veya 2 TB SSD.

Harici SSD taşımak istemediğim için 2 TB almayı düşünüyorum ama genel olarak hangi modeli seçmem gerektiğine karar veremedim.

6 Mayıs'a kadar almam gerekiyor, bu yüzden önerilerinizi acil olarak bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim!

CS 2 macOS desteklemiyor. Ancak oynayamayacağın anlamına gelmiyor. %20 gibi bir performans kaybıyla oynayabilirsin. İki islemcide yaptığın 3D modellemeler için yeterli zaten. 1TB SSD alıp 2TB MicroSD kart takabilirsin.
Seçim senin. Ekonomine bağlı tam olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı