M mmk_ Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #11 Yunus99 dedi: Peki onu nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... rufus kullanabilirsin Rufus - Create bootable USB drives the easy way
Yunus99 dedi: Peki onu nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... rufus kullanabilirsin Rufus - Create bootable USB drives the easy way
Yunus99 Hectopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #12 rufusu kullandıktan sonra transmac ide kullanacak mıyım ? Rufusu denedim ama sanırım yapamadım nasıl yapılıyor?
rufusu kullandıktan sonra transmac ide kullanacak mıyım ? Rufusu denedim ama sanırım yapamadım nasıl yapılıyor?
M mmk_ Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2018 #13 Yunus99 dedi: rufusu kullandıktan sonra transmac ide kullanacak mıyım ? Rufusu denedim ama sanırım yapamadım nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Rufus ile USB format at transmac ile devam et Win32 Disk Imager dene
Yunus99 dedi: rufusu kullandıktan sonra transmac ide kullanacak mıyım ? Rufusu denedim ama sanırım yapamadım nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Rufus ile USB format at transmac ile devam et Win32 Disk Imager dene
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 1 Mart 2018 #14 Mac Sistemler İçin macOS Sierra Sistem İmajı
Yunus99 Hectopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2018 #15 Uefi icin gpt bölüm düzenine mi tiklayacağım rufusta yapıyorum ama yine olmuyor usb yi görmüyor
M mmk_ Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2018 #16 Yunus99 dedi: Uefi icin gpt bölüm düzenine mi tiklayacağım rufusta yapıyorum ama yine olmuyor usb yi görmüyor Genişletmek için tıkla... Mac Sistemler İçin macOS Sierra Sistem İmajı buradan devam et ama sen kendi imajını göstereceksin.
Yunus99 dedi: Uefi icin gpt bölüm düzenine mi tiklayacağım rufusta yapıyorum ama yine olmuyor usb yi görmüyor Genişletmek için tıkla... Mac Sistemler İçin macOS Sierra Sistem İmajı buradan devam et ama sen kendi imajını göstereceksin.
Yunus99 Hectopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2018 #17 Macbook proma el capitan yükledim ama wifi çalışmıyor hiç bir modemi görmüyor nedendir? Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Mart 2018 Merhaba macbook pro wifi çalışmıyor hiçbir şey görmüyor nedendir? Son düzenleme: 26 Mart 2018
Macbook proma el capitan yükledim ama wifi çalışmıyor hiç bir modemi görmüyor nedendir? Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Mart 2018 Merhaba macbook pro wifi çalışmıyor hiçbir şey görmüyor nedendir?