Macbook Pro mu MSI mı ?

Arda Şimşek

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F - RTX 4060 - 16 GB Ram - 512 GB ssd
Meslek
Futbol Antrenörü
Ben Photoshop ve oyun için bir laptop almak istiyorum.

En çok Dota 2 - FM tarzı oyunlar oynarım çok grafik istemeyen oyunlar yani.Sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım ?

Ben uzun süre kullanım, rahatlık vb. şeyler için Mac düşünüyorum bir nedenide MSI 1-2 yıl sonra eskiyebilir ama Mac'in en az 3-4 yıl gideri var diye düşünüyorum sizce seçimim hangisi olsun ?
Laptop aldıktan sonra 4-5 yıl değiştirmeyeceğim.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103215

http://escmarket.com/apple-mgx72tu-...6ghz-8gb-128gbflash-iris-egitime-ozel-pmu1200

Hiç bir zaman COD, BF yada Assassins's Creed gibi oyunlar oynamayacağım diyorsanız, elbette Mac daha mantıklı. Soğutma açısından Dota ve FM tarzı oyunlar bilgisayarı çok sıkmaz. Mac alın ama COD gibi oyunlarda performans beklemeyin.

Dota da iyiyim diyorsanız gelin oynayalım.

COD,BF ve Assassin's Creed gibi oyunları konsolda ve idare eden bir masaüstü bilgisayarım var onda oynuyorum.
Yakın zamanda masaüstü bilgisayarımada bir kaç takviye yapacağım ve BF Hardline gibi oyunları açacak konuma gelecek.Konsol da aynı şekilde çoğu oyunu konsolda oynarım.

Dota'da daha yeni sayılabilecek bir yerdeyim 120-150 saatlik bir oynama geçmişim var bilmediğim şeyler hala var.
İyice öğrendiğimde oynayabiliriz.

autocad , photoshop yada catia gibi aşırı grafik sistemi isteyen programlar için hatta çoğu oyun için bile yeni macbook pro ' lar hiçbir sıkıntı yaratmaz.Ama msi yerine asus ROG G serisine bakmanı öneririm oyun oynarken tadından geçilmez.

Mac al Mac. Şimdi bile oynayabiliriz. Final sınavım bitti canım sıkılıyor. JohnyLes diye eklersen Steam'den oynarız.

MSI alın performansın gideri olsun. Ustaca photoshop işleriyle uğraşıyorsanız macbook tercih edilebilir. Macbook performans olarak daha çok eskir MSI'dan ama masaüstüm var oyunlarda orda takılırım Macbook'da facebook dizi film photoshop takılırım derseniz Macbook alın.

Bildiğim kadarıyla Macbook'da Iris Graphic olduğu için oyun performansınında çok kötü olmadığını duydum.

İleriye dönük performans olarak çokda parlak bir kart değil. Dota , League of Legends tarzı oyunlar oynayacaksanız problem yok elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…