MacBook Pro OS X Kuramıyorum

Swat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde MacBook Pro var ve ona Os x kurmak istiyorum ama yapamadım. Daha önce yapmıştım ama hatırlamıyorum. OS x 10.9 usb.raw dosyası var Win32 Disk Imager ile flash belleğe yazıdırıyorum ama yazmıyor boş görünüyor flash yine, kısacası macbook'a sistem kurmak istiyorum nasıl yapacağım görsel ve detaylı anlatım var mı ? Ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Birde Windows ortamında kurulum usb dıskı yapmak istiyorum mac'te sistem yok açılmıyor açılırken ekran klasör resmi ve üzerinde soru işareti var?

Son düzenleyen: Moderatör:
win 32 disk imager ile OS x 10.9 usb.raw yazdırınca bootloader açılıyorki onun içinde 2 tane bootloader var sanırsam usb den baslatırken 1 e bas çek 2. bootloader devreye giriyor

win 32 disk imager ile OS x 10.9 usb.raw yazdırınca bootloader açılıyorki onun içinde 2 tane bootloader var sanırsam usb den baslatırken 1 e bas çek 2. bootloader devreye giriyor

Arkadaşda gerçek bir Apple Macbook Pro var bunda bu işlemler gereksiz.

Bilgisayarın açma tuşuna basın ve Cmd + R ile Internet Recovery'e girip OS X yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…